Låt energin stanna i Trollhättan

När du köper el från Trollhättan Energi används dina pengar till någonting bra. Inte bara närproducerad förnybar el, serviceinriktad kundservice och alla dina elkostnader samlade på samma faktura. Överskottet från vår verksamhet använder vi nämligen till att på olika sätt utveckla vår stad i en hållbar riktning.

Läs mer om hur vi får energin att stanna i Trollhättan och teckna ditt nya elavtal här.

Hela stans miljöbolag

Vi är hela stans miljöbolag. Trollhättan Energi ansvarar för att elnät, vatten, avlopp, renhållning (från januari 2015), fjärrvärme och stadsnät fungerar. Men att vara hela stans miljöbolag innebär också att vi påverkar Trollhättan i en hållbar riktning. Därför säljer vi el och biogas som är både grön och lokalproducerad av oss. Med våra produkter hjälper vi till att värna om det hållbara och enkla vardagslivet för dig som bor i Trollhättan med omnejd. Läs mer här.

 

Vägra vänta!

Smartphone, smart-TV, läsplatta, laptop, stationär dator... Våra sätt att surfa blir bara fler och innehållet allt tyngre. Även om du kan surfa snabbt idag, är det inte säkert att det går lika snabbt imorgon. Om du inte ansluter dig till vårt stadsnät förstås. Då kan du surfa i upp till 1000 Mbit/sek, både nu och i framtiden. Just nu gräver vi ner fiber i Trollhättan och erbjuder ett riktigt bra kampanjpris till villor. Är du nyfiken på när du får ett erbjudande? Vägra vänta! Läs mer, gör en beställning eller intresseanmälan här.

Nyheter & pressmeddelanden

Få en påminnelse i mobilen när det är dags att ställa ut sopkärlen
Nyhet Få en påminnelse i mobilen när det är dags att ställa ut sopkärlen

2015-12-01 Från och med 1 januari 2016 blir din sophämtning ännu smidigare. Ladda ner Sorteringsguiden från App Store eller Google Play för att få pushnotiser/meddelanden till din mobil när det är dags att ställa fram ditt sopkärl.

Nyhet Kundservice meddelar

2015-11-30 Kundservice öppettider i december är vardagar kl 08.00-16.00 med ändrade tider dessa dagar:

Viktig information från oss om din sophämtning
Nyhet Viktig information från oss om din sophämtning

2015-11-30 I veckan skickar vi ut information om ändrade hämtdagar och viktiga datum för din sophämtning. Det är framförallt du som är villaägare som berörs.

100 år går fort när man har roligt
Nyhet 100 år går fort när man har roligt

2015-11-28 I Trollhättan har det hunnit hända massor av spännande saker på ett sekel. Åtminstone ovan jord. Under jord ser det annorlunda ut och vissa av stadens vattenledningar har hunnit bli upp till 100 år gamla.

Nytt nummer av tidningen Vardagsliv ute idag
Nyhet Nytt nummer av tidningen Vardagsliv ute idag

2015-11-18 Missa inte att läsa om våra tunnelhjältar Thomas och Christian som jobbar i Trollhättans undre värld. Du kan också läsa om hur det gick till när en av våra kunder, Maria, fick sin fiberanslutning samt om två av våra kolleger som både kan el och gillar kanelbullar.

Fira toalettdagen. Köp en skitgod bakelse.
Nyhet Fira toalettdagen. Köp en skitgod bakelse.

2015-11-16 Snart är det toalettdagen. Passa på att köpa en skitgod bakelse på Ritz som säljer den hela veckan. För varje såld bakelse ger Trollhättan Energi och Ritz 3 kronor till den ideella föreningen Toaletter Utan Gränser.

På uppdrag under jord
Nyhet På uppdrag under jord

2015-11-12 Under Trollhättan ringlar ett fyra mil långt nät av tunnlar. Vi har följt med våra rörnätstekniker ner i stadens undre värld.

Områden som får erbjudande om fiberanslutning till villa 2016
Nyhet Områden som får erbjudande om fiberanslutning till villa 2016

2015-10-19 Inför 2016 kommer villaägare i följande områden (hela områden eller delar av) få ta del av vårt fina kampanjerbjudande på fiberanslutning: Hjulkvarn, Dannebacken...

Pressmeddelande Stora investeringar på vatten och avlopp

2015-09-30 Trollhättan Energi ökar investeringarna kraftigt i vatten- och avloppsverksamheten för att möta de utmaningar som klimatförändringarna för med sig.

Fler nyheter

Kontakta Kundservice

Vår Kundservice hjälper dig med frågor som rör el, elnät, vatten & avlopp, renhållning, stadsnät, fjärrvärme, biogas och sophämtning. Du når oss dygnet runt, året om. Besök oss på Förrådsgatan 2. Ring på 020-89 90 00. Maila kundservice@trollhattanenergi.se eller fråga på facebook.com/trollhattanenergi

Har du ett akut ärende? Ring 0520-49 74 00, dygnet runt.

Flyttanmälan gör du här. Du vet väl om att du på ett enkelt sätt kan följa din användning av el, värme och vatten på Mina Sidor?

Läs mer om Kundservice

Change language

Vi använder oss av Google Translate