Låt energin stanna i Trollhättan

När du köper el från Trollhättan Energi används dina pengar till någonting bra. Inte bara lokalproducerad el, serviceinriktad kundservice och alla dina elkostnader samlade på samma faktura. Vi återinvesterar även vinsten från vår verksamhet i Trollhättan. På så sätt skapar vi ett kretslopp där vi alla vinner.

Läs mer om hur vi får energin att stanna i Trollhättan och teckna ditt nya elavtal här.

Hela stans miljöbolag

Vi är hela stans miljöbolag. Trollhättan Energi ansvarar för att elnät, vatten, avlopp, fjärrvärme och stadsnät fungerar. Men att vara hela stans miljöbolag innebär också att vi påverkar Trollhättan i en hållbar riktning. Därför säljer vi el och biogas som är både grön och lokalproducerad av oss. Med våra produkter hjälper vi till att värna om det hållbara och enkla vardagslivet för dig som bor, arbetar och driver företag i Trollhättan med omnejd. Läs mer här.

 

Vägra vänta!

Smartphone, smart-TV, läsplatta, laptop, stationär dator... Våra sätt att surfa blir bara fler och innehållet allt tyngre. Även om du kan surfa snabbt idag, är det inte säkert att det går lika snabbt imorgon. Om du inte ansluter dig till vårt stadsnät förstås. Då kan du surfa i upp till 1000 Mbit/sek, både nu och i framtiden. Just nu gräver vi ner fiber i Trollhättan och erbjuder ett riktigt bra kampanjpris till villor. Är du nyfiken på när du får ett erbjudande? Vägra vänta! Läs mer, gör en beställning eller intresseanmälan här.

Nyheter & pressmeddelanden

Kundservice meddelar
Nyhet Kundservice meddelar

2015-06-29 Kundservice öppettider i juli är vardagar kl 08.00-16.00 med ändrade tider dessa dagar:

Jag heter Smaskis!
Nyhet Jag heter Smaskis!

2015-06-25 Tindra Glimstrand gav mig mitt fina namn :)

Ny tidning från oss till dig, trollhättebo
Nyhet Ny tidning från oss till dig, trollhättebo

2015-06-03 Den 3 juni kommer första numret av tidningen Vardagsliv. Den distribueras som en bilaga med Trollhättan 7 dagar och handlar om hur vi på Trollhättan Energi gör vårt bästa för att ge tillbaka energi till Trollhättan på olika sätt.

Trollhättan bäst i Sverige på avfall för andra året i rad
Pressmeddelande Trollhättan bäst i Sverige på avfall för andra året i rad

2015-06-02 Trollhättan är bäst på avfallshantering. I Sverige – för andra året i rad. Avfall Sverige utser varje år Sveriges bästa avfallskommun och Trollhättan hamnar i topp före Trosa och Falun.

Fiberplan för 2016 presenteras i höst
Nyhet Fiberplan för 2016 presenteras i höst

2015-05-28 Intresset för fiberanslutning bland villaägare är fortsatt stort och i höst presenteras de områden som får erbjudande om fiber våren 2016. Vi återkommer på vår webb om mer information längre fram.

Kul spel lär barnen sopsortera
Pressmeddelande Kul spel lär barnen sopsortera

2015-05-21 En mask har huvudrollen i Trollhättan Energis nya sopspel. Vad kan masken äta och vad kan den absolut inte äta? Barnen lär sig snabbt att sopsortera på rätt sätt samtidigt som de har kul. Sopspelet är en del av Trollhättan Energis utbildningskoncept om hållbar utveckling för barn på förskolan och grundskolan.

Så får vi energin att stanna i Trollhättan
Nyhet Så får vi energin att stanna i Trollhättan

2015-05-18 När du lägger din energi på oss, genom att exempelvis bli elhandelskund, ser vi till att den stannar i Trollhättan. Vinsten från vår verksamhet återinvesteras i olika aktiviteter som förenklar livet ännu mer för trollhätteborna. Läs mer här om hur vi skapar ett kretslopp där alla vinner.

Fler nyheter

Pågående arbeten

Norra Björke, Västra Tunhem Röjning av ledningsgator för ökad leveranssäkerhet

Avverkning av hög vegetation pågår under maj-juni 2015. För att trygga leveranssäkerheten på våra distributionsledningar kommer vi att utföra underhållsröjning på våra hög- och lågspänningsledningar.

Arvidstorp Renovering av rötkammare för effektivare biogasproduktion

Ombyggnation av rötkammare pågår under maj-oktober 2015. Ombyggnationen är en stor åtgärd som görs vart tjugonde år och syftet är att begränsa eventuella framtida luktproblem, förbättra vår biogasproduktion samt rening av avloppsvattnet.

Strömslund, Torsred, Sandhem Vi bygger en bufferfri zon

Vi gräver ner fiber under perioden april - december 2015. Syftet är att ge så många villaägare i Trollhättan möjligheten att ansluta sig till stadsnätet och surfa upp till 1 000 Mbit/s.

Strömslund Fjärrvärme till Strömslundsskolan

Vi gräver ner fjärrvärmeledningar under perioden april - december 2015. Vi kommer att dra fram fjärrvärme till Strömslundsskolan samt till nya kunder längs sträckningen.

Torsredsvägen Ny dagvattenledning minskar risken för översvämningar

Vi gräver ner en ny dagvattenledning under perioden april-juni 2015. En ny dagvattenledning kommer att minska påfrestningen på spillvattenledningen - och därmed minskar vi risken för framtida översvämningar. Samtidigt passar vi på att renovera en dricksvattenledning.

Karlstorp Vi förebygger framtida översvämningar

Vi bygger nya dricksvatten- och avloppsledningar under perioden september 2014 - juni 2016. Syftet med grävarbetena och utbytet av ledningar är att förebygga framtida översvämningar i källare samt förnya dricksvatten- samt avloppsledningsnätet.

Alla pågående och planerade arbeten

Kontakta Kundservice

Vår Kundservice hjälper dig med frågor som rör el, elnät, vatten & avlopp, renhållning, stadsnät, fjärrvärme, biogas och sophämtning. Du når oss dygnet runt, året om. Besök oss på Förrådsgatan 2. Ring på 020-89 90 00. Maila kundservice@trollhattanenergi.se eller fråga på facebook.com/trollhattanenergi

På kvällar och helger, ring vårt akutnummer 0520-49 74 00.

Flyttanmälan gör du här. Du vet väl om att du på ett enkelt sätt kan följa din användning av el, värme och vatten på Mina Sidor?

Läs mer om Kundservice

Change language

Vi använder oss av Google Translate