Vi bjuder på årsavgiften.

Ta tillfället i akt. Du som ännu inte har hunnit att bli kund hos oss har ett unikt tillfälle. Teckna elavtal med oss under mars månad så bjuder vi på årsavgiften (värde 325 kr). Kontakta vår kundservice på 020 – 89 90 00 så hjälper vi dig med allt - eller teckna avtal här direkt. Nu är det ett riktigt bra läge att binda ditt elpris på ett eller flera år. Så passa på att köpa din gröna och närproducerade el (tillverkad av skogsflis på kraftvärmeverket Lextorp) av oss på Trollhättan Energi. Välkommen att lägga din energi på oss!

 

Vägra vänta!

Smartphone, smart-TV, läsplatta, laptop, stationär dator... Våra sätt att surfa blir bara fler och innehållet allt tyngre. Även om du kan surfa snabbt idag, är det inte säkert att det går lika snabbt imorgon. Om du inte ansluter dig till vårt stadsnät förstås. Då kan du surfa i upp till 1000 Mbit/sek, både nu och i framtiden. Just nu gräver vi ner fiber i Trollhättan och erbjuder ett riktigt bra kampanjpris till villor. Är du nyfiken på när du får ett erbjudande? Vägra vänta! Läs mer, gör en beställning eller intresseanmälan här.

Du märker ingen skillnad

Från och med januari 2015 är det vi på Trollhättan Energi som har hedersuppdraget att ta hand om ditt skräp. Renhållningen blir en del av oss. Men du kommer inte att märka någon skillnad. Vi hämtar dina sopor och har samma låga taxa precis som vanligt. Har du frågor ringer du till samma telefonnummer, 020-89 90 00, som vanligt. Och kom ihåg - du är en del av arbetet. När du sopsorterar rätt hjälper du oss nämligen att ta tillvara på Trollhättans resurser!

Hela stans miljöbolag

Vi är hela stans miljöbolag. Trollhättan Energi ansvarar för att elnät, vatten, avlopp, renhållning (från januari 2015), fjärrvärme och stadsnät fungerar. Men att vara hela stans miljöbolag innebär också att vi påverkar Trollhättan i en hållbar riktning. Därför säljer vi el och biogas som är både grön och lokalproducerad av oss. Med våra produkter hjälper vi till att värna om det hållbara och enkla vardagslivet för dig som bor i Trollhättan med omnejd. Läs mer här.

Nyheter & pressmeddelanden

Släck här, tänd där!
Nyhet Släck här, tänd där!

2015-03-27 Imorgon har vi Earth Hour igen - en viktig manifestation om klimatfrågan. Vi tycker att avsaknaden av el är ännu viktigare att råda bot på. 1,3 miljarder människor på jorden saknar el.

Nyhet Ursäkta röran! Nu gräver vi i Strömslund och Torsred.

2015-03-27 Nu är det vår och då sätter vi spaden i jorden och startar igång grävprojekt på allvar. Under resten av året kommer det hända en hel del i Strömslund och Torsred - nya fjärrvärme- och vattenledningar samt fiber ska grävas ner. För ytterligare info läs mer under www.trollhattanenergi.se/arbeten - och hör gärna av dig till oss om du har frågor.

Fryst fjärrvärmepris i Trollhättan i tre år
Pressmeddelande Fryst fjärrvärmepris i Trollhättan i tre år

2015-03-26 Fjärrvärmepriset i Trollhättan höjs inte på tre år och förblir oförändrat till och med år 2017. Diskussioner med kunderna i den så kallade Prisdialogen och goda ekonomiska förutsättningar för fjärrvärmen har lett fram till det historiska beslut om fryst fjärrvärmepris som Trollhättan Energi nyligen fattade.

Evelina Stensson - Årets Energiknippe
Pressmeddelande Evelina Stensson - Årets Energiknippe

2015-03-21 En förvånad, men glad Evelina Stensson, 23 år, blev Årets Energiknippe-stipendiat. Hon vill genom sin bok visa att "vegetabilisk mat inte alls behöver kosta skjortan genom att välja grönsaker efter årstid och att man faktiskt kan få i sig all protein och energi på en endaste måltid."

Nyhet Sommarlov, sommarflirt... och ett sommarjobb?

2015-03-20 Vill du som är mellan 16-21 år testa på hur det är att jobba i ett företag som fixar så att det funkar med många av de saker som du använder i din vardag?

Bli elhandelskund nu - vi bjuder på årsavgiften
Nyhet Bli elhandelskund nu - vi bjuder på årsavgiften

2015-03-19 Du som ännu inte har hunnit att bli kund hos oss har ett unikt tillfälle just nu. Teckna elavtal med oss under mars månad så bjuder vi på årsavgiften (värde 325 kr).

Nyhet Tänger, bryggor och plomber...

2015-03-10 Nej, det är inte en tandläkare vi söker. Däremot en mättekniker till oss på elnät, affärsområde Nät. En mättekniker använder bland mycket annat strömtänger, mätbryggor och plomber i sitt dagliga arbete.

Nyhet Silvertejp, schweizerkniv och en gnutta genialitet.

2015-03-06 Har du det, så fixar du det mesta - om du är MacGyver. Men det är inte honom (eller henne) vi letar efter och vi har dessutom moderna förutsättningar. Vi söker två drifttekniker med huvudet på skaft, problemlösare som kan fixa så att det funkar.

Nyhet Kundservice meddelar

2015-02-25 Kundservice öppettider i mars är vardagar kl 08.00-16.00, med ändrade tider dessa dagar:

Fler nyheter

Kontakta Kundservice

Vår Kundservice hjälper dig med frågor som rör el, elnät, vatten & avlopp, renhållning, stadsnät, fjärrvärme, biogas och sophämtning. Du når oss dygnet runt, året om. Besök oss på Förrådsgatan 2. Ring på 020-89 90 00. Maila kundservice@trollhattanenergi.se eller fråga på facebook.com/trollhattanenergi

På kvällar och helger, ring vårt akutnummer 0520-49 74 00.

Flyttanmälan gör du här. Du vet väl om att du på ett enkelt sätt kan följa din användning av el, värme och vatten på Mina Sidor?

Läs mer om Kundservice

Change language

Vi använder oss av Google Translate