Vägra vänta!

Många vill ansluta sig till vårt snabba fibernät. Riktigt många. Därför ökar vi takten på utbyggnaden av Trollhättans fibernät. Under 2016 kommer samtliga områden i centralorten få ett erbjudande om att ansluta sig till vårt fibernät. Byggstart kommer att ske under året. Vi har redan nästan 40 % som har valt att teckna avtal med oss i dessa områden. Har du fått ett avtal i din brevlåda? Skriv på och skicka in det till oss så snart som möjligt. Övriga villaägare i Trollhättans tätorter får ett erbjudande inom kort. Till er 84 % som anslöt sig till vårt öppna stadsnät förra året – ett stort tack för förtroendet!

Hela stans miljöbolag

Vi är hela stans miljöbolag. Trollhättan Energi ansvarar för att elnät, vatten, avlopp, renhållning (från januari 2015), fjärrvärme och stadsnät fungerar. Men att vara hela stans miljöbolag innebär också att vi påverkar Trollhättan i en hållbar riktning. Därför säljer vi el och biogas som är både grön och lokalproducerad av oss. Med våra produkter hjälper vi till att värna om det hållbara och enkla vardagslivet för dig som bor i Trollhättan med omnejd. Läs mer här.

Låt energin stanna i Trollhättan

När du köper el från Trollhättan Energi används dina pengar till någonting bra. Inte bara närproducerad förnybar el, serviceinriktad kundservice och alla dina elkostnader samlade på samma faktura. Överskottet från vår verksamhet använder vi nämligen till att på olika sätt utveckla vår stad i en hållbar riktning.

Läs mer om hur vi får energin att stanna i Trollhättan och teckna ditt nya elavtal här.

Nyheter & pressmeddelanden

Nyhet Kundservice meddelar

2016-04-27 Kundservice öppettider i maj är vardagar kl 08.00-16.00 med ändrade tider dessa dagar:

Onsdagen den 4 maj har vi öppet kl. 08.00-14.00.
Torsdagen den 5 maj har vi stängt.
Fredagen den 6 maj har vi stängt.

Farligt-avfall-bilen
Nyhet Farligt-avfall-bilen

2016-04-13 Kom och lämna ditt farliga avfall till farligt-avfall-bilen, du kan besöka oss på en plats nära dig!

Gröna tak - ett sätt att klara kraftiga regn?
Nyhet Gröna tak - ett sätt att klara kraftiga regn?

2016-03-30 Kan gröna tak bidra till att hantera stora regnmängder? Trollhättan Energi är nyfikna på om det skulle kunna vara en lösning för Trollhättan och bad tre studenter att ta reda på förutsättningarna.

Vi firar söndagsöppet på återvinningscentralen den 3 april!
Nyhet Vi firar söndagsöppet på återvinningscentralen den 3 april!

2016-03-25 Välkommen på gratis tårtkalas! På söndag den 3 april kl. 09:00 – 15:00 firar vi att återvinningscentralen Returen i Trollhättan håller SÖNDAGSÖPPET från 1 april – 31 oktober. Samtidigt passar vi på att fira Trollhättan 100 år genom att bjuda på kaffe och tårta...

Succé för nya appen som påminner om att ställa ut sopkärlen
Nyhet Succé för nya appen som påminner om att ställa ut sopkärlen

2016-03-23 Trollhättan Energis nya app, som påminner kunden om när det är dags att ställa ut sopkärlen, har snabbt blivit en succé. På bara några månader har nästan 40 procent av Trollhättans villaägare laddat ner appen.

Trollhättan Energi gör provtagningar på Vänerns råvatten
Nyhet Trollhättan Energi gör provtagningar på Vänerns råvatten

2016-03-09 Kan Vänern bli ett framtida råvattenintag för Trollhättans dricksvatten? Trollhättan Energi har påbörjat provtagningar som ska pågå i över ett år.

Dags för hembesök - vägra vänta på snabb uppkoppling
Nyhet Dags för hembesök - vägra vänta på snabb uppkoppling

2016-02-23 Låt oss få presentera detta härliga gäng: Emma, Marcus, Jesper, Marita och Katarina, våra fiberinformatörer. Är du villaägare i Trollhättan och har fått erbjudande om fiber så kommer du med mycket stor sannolikhet träffa någon av dem hemma hos dig framöver.

Nya huvudvattenledningen har tagits i drift
Nyhet Nya huvudvattenledningen har tagits i drift

2016-02-12 Nu har den nya huvudvattenledningen genom Stallbacka tagits i drift. Ledningen är en av de två huvudledningar som förser hela Trollhättan med vatten.

Fler nyheter

Kontakta Kundservice

Vår Kundservice hjälper dig med frågor som rör el, elnät, vatten & avlopp, renhållning, stadsnät, fjärrvärme, biogas och sophämtning. Du når oss dygnet runt, året om. Besök oss på Förrådsgatan 2. Ring på 020-89 90 00. Maila kundservice@trollhattanenergi.se eller fråga på facebook.com/trollhattanenergi

Har du ett akut ärende? Ring 0520-49 74 00, dygnet runt.

Flyttanmälan gör du här. Du vet väl om att du på ett enkelt sätt kan följa din användning av el, värme och vatten på Mina Sidor?

Läs mer om Kundservice

Change language

Vi använder oss av Google Translate