Vägra vänta!

Många vill ansluta sig till vårt snabba fibernät. Riktigt många. Därför ökar vi takten på utbyggnaden av Trollhättans fibernät. Under 2016 kommer samtliga områden i centralorten få ett erbjudande om att ansluta sig till vårt fibernät. Byggstart kommer att ske under året. Vi har redan nästan 40 % som har valt att teckna avtal med oss i dessa områden. Har du fått ett avtal i din brevlåda? Skriv på och skicka in det till oss så snart som möjligt. Övriga villaägare i Trollhättans tätorter får ett erbjudande inom kort. Till er 84 % som anslöt sig till vårt öppna stadsnät förra året – ett stort tack för förtroendet!

Hela stans miljöbolag

Vi är hela stans miljöbolag. Trollhättan Energi ansvarar för att elnät, vatten, avlopp, renhållning (från januari 2015), fjärrvärme och stadsnät fungerar. Men att vara hela stans miljöbolag innebär också att vi påverkar Trollhättan i en hållbar riktning. Därför säljer vi el och biogas som är både grön och lokalproducerad av oss. Med våra produkter hjälper vi till att värna om det hållbara och enkla vardagslivet för dig som bor i Trollhättan med omnejd. Läs mer här.

Låt energin stanna i Trollhättan

När du köper el från Trollhättan Energi används dina pengar till någonting bra. Inte bara närproducerad förnybar el, serviceinriktad kundservice och alla dina elkostnader samlade på samma faktura. Överskottet från vår verksamhet använder vi nämligen till att på olika sätt utveckla vår stad i en hållbar riktning.

Läs mer om hur vi får energin att stanna i Trollhättan och teckna ditt nya elavtal här.

Nyheter & pressmeddelanden

Hettar du till när det verkligen gäller?
Nyhet Hettar du till när det verkligen gäller?

2016-02-01 Vi är stolta över att Trollhättan Energis fjärrvärme får bära en av världens tuffaste miljömärkningar, Bra Miljöval. Det gör sig inte självt; våra duktiga medarbetare är förutsättningen för att allting ska fungera optimalt. Nu söker vi en drifttekniker...

Nyhet Kundservice meddelar

2016-01-29 Kundservice öppettider i februari är vardagar kl 08.00-16.00.

Nyhet Trollhättan bäst när det gäller miljö

2016-01-28 Nu är Trollhättan på första plats även när det gäller miljö inom avfallshanteringen.

Nyhet Diväteoxid, mol och byretter. Vattnas det i munnen så har vi ett jobb för dig.

2016-01-20 Vatten är vårt viktigaste livsmedel. Och någon behöver kontrollera så att det förblir så. Därför behöver vi dig, laboratorieingenjör, som också vill jobba med kvalitetsledning hos oss...

Trollhättan vägrar vänta. Vår utbyggnad av fibernätet tidigareläggs.
Nyhet Trollhättan vägrar vänta. Vår utbyggnad av fibernätet tidigareläggs.

2016-01-15 Många vill ansluta sig till Trollhättan Energis fibernät. Riktigt många. Därför ökar Trollhättan Energi takten på utbyggnaden. Under 2016 kommer samtliga villaägare i centralorten få ett erbjudande (kampanjpris 15 900 kr) om att ansluta sig. Byggstart kommer att ske under året. OBS! Vi kommer att gräva ner fiber i samtliga av Trollhättans centrala områden (dock ej i de få områden där Telia redan grävt) - oavsett hur många avtal vi får in.

Nyhet Villasatsningen Fiber 2016

2015-12-29 Inom kort kommer villaägare som har möjligheten att bli ansluta till Trollhättan Energis fibernät 2016 att få ett erbjudande i brevlådan. Nu i dagarna har några av våra kunder fått brev från IP Only och vi vill informera om att detta erbjudande inte har någonting med Trollhättan Energis erbjudande att göra.

Nyhet Extremväder på tapeten hos vatten- och avloppsbranschen

2015-12-09 Hur rustar sig kommunerna bäst mot kraftiga skyfall? Och vad vet vi egentligen om framtidens extremväder? Seminariet "Beredskapsplanering för skyfall" gav svar på frågorna.

Ny vattenledning med unik rörspräckning
Nyhet Ny vattenledning med unik rörspräckning

2015-12-02 När huvudvattenledningen på Stallbacka byts ut använder sig Trollhättan Energi av en unik form av rörspräckning. På så sätt krävs betydligt mindre grävning än med traditionella metoder.

Få en påminnelse i mobilen när det är dags att ställa ut sopkärlen
Nyhet Få en påminnelse i mobilen när det är dags att ställa ut sopkärlen

2015-12-01 Från och med 1 januari 2016 blir din sophämtning ännu smidigare. Ladda ner Sorteringsguiden från App Store eller Google Play för att få pushnotiser/meddelanden till din mobil när det är dags att ställa fram ditt sopkärl.

100 år går fort när man har roligt
Nyhet 100 år går fort när man har roligt

2015-11-28 I Trollhättan har det hunnit hända massor av spännande saker på ett sekel. Åtminstone ovan jord. Under jord ser det annorlunda ut och vissa av stadens vattenledningar har hunnit bli upp till 100 år gamla.

Nytt nummer av tidningen Vardagsliv ute idag
Nyhet Nytt nummer av tidningen Vardagsliv ute idag

2015-11-18 Missa inte att läsa om våra tunnelhjältar Thomas och Christian som jobbar i Trollhättans undre värld. Du kan också läsa om hur det gick till när en av våra kunder, Maria, fick sin fiberanslutning samt om två av våra kolleger som både kan el och gillar kanelbullar.

Fler nyheter

Kontakta Kundservice

Vår Kundservice hjälper dig med frågor som rör el, elnät, vatten & avlopp, renhållning, stadsnät, fjärrvärme, biogas och sophämtning. Du når oss dygnet runt, året om. Besök oss på Förrådsgatan 2. Ring på 020-89 90 00. Maila kundservice@trollhattanenergi.se eller fråga på facebook.com/trollhattanenergi

Har du ett akut ärende? Ring 0520-49 74 00, dygnet runt.

Flyttanmälan gör du här. Du vet väl om att du på ett enkelt sätt kan följa din användning av el, värme och vatten på Mina Sidor?

Läs mer om Kundservice

Change language

Vi använder oss av Google Translate