Du märker ingen skillnad

Från och med januari 2015 är det vi på Trollhättan Energi som har hedersuppdraget att ta hand om ditt skräp. Renhållningen blir en del av oss. Men du kommer inte att märka någon skillnad. Vi hämtar dina sopor och har samma låga taxa precis som vanligt. Har du frågor ringer du till samma telefonnummer, 020-89 90 00, som vanligt. Och kom ihåg - du är en del av arbetet. När du sopsorterar rätt hjälper du oss nämligen att ta tillvara på Trollhättans resurser!

 

Vägra vänta!

Smartphone, smart-TV, läsplatta, laptop, stationär dator... Våra sätt att surfa blir bara fler och innehållet allt tyngre. Även om du kan surfa snabbt idag, är det inte säkert att det går lika snabbt imorgon. Om du inte ansluter dig till vårt stadsnät förstås. Då kan du surfa i upp till 1000 Mbit/sek, både nu och i framtiden. Just nu gräver vi ner fiber i Trollhättan och erbjuder ett riktigt bra kampanjpris till villor. Är du nyfiken på när du får ett erbjudande? Vägra vänta! Läs mer, gör en beställning eller intresseanmälan här.

Hela stans miljöbolag

Vi är hela stans miljöbolag. Trollhättan Energi ansvarar för att elnät, vatten, avlopp, renhållning (från januari 2015), fjärrvärme och stadsnät fungerar. Men att vara hela stans miljöbolag innebär också att vi påverkar Trollhättan i en hållbar riktning. Därför säljer vi el och biogas som är både grön och lokalproducerad av oss. Med våra produkter hjälper vi till att värna om det hållbara och enkla vardagslivet för dig som bor i Trollhättan med omnejd. Läs mer här.

Nyheter & pressmeddelanden

Nyhet Information ang. källaröversvämningarna, augusti 2014

2015-04-22 Meddelande till er som drabbades av källaröversvämningar i augusti 2014. Utredningarna om orsakerna till översvämningarna pågår fortfarande för fullt.

Bomässan i Vänersborg
Nyhet Bomässan i Vänersborg

2015-04-15 Kom till vår monter under mässan och prata avfall och se hunden Kompis sopsortera!

Vi skickar SMS eller ringer dig under v 16-17
Nyhet Vi skickar SMS eller ringer dig under v 16-17

2015-04-13 Den 8 april, samt v 16-17, kommer vi att skicka ett SMS till dig – som en del i en farligt-avfall-kampanj. Vi ringer dessutom er som inte har mobiltelefon. I höstas testade vi detta sätt att kommunicera med er trollhättebor och vi ökade insamlingen av farligt avfall med 350 procent! Därför gör vi det igen. Avsändare är vi på Trollhättan Energi och affärsområde Renhållningen.

Nyhet Ingenjörsjobbet som får det att vattnas i munnen.

2015-04-10 På affärsområde Vatten bygger vi framtidens samhälle varje dag och just nu har vi riktigt spännande tekniska utmaningar framför oss.

Nyhet Kundservice meddelar

2015-03-30 Kundservice öppettider i april är vardagar kl 08.00-16.00, med ändrade tider dessa dagar:

Nyhet Ursäkta röran! Nu gräver vi i Strömslund och Torsred.

2015-03-27 Nu är det vår och då sätter vi spaden i jorden och startar igång grävprojekt på allvar. Under resten av året kommer det hända en hel del i Strömslund och Torsred - nya fjärrvärme- och vattenledningar samt fiber ska grävas ner. För ytterligare info läs mer under www.trollhattanenergi.se/arbeten - och hör gärna av dig till oss om du har frågor.

Fryst fjärrvärmepris i Trollhättan i tre år
Pressmeddelande Fryst fjärrvärmepris i Trollhättan i tre år

2015-03-26 Fjärrvärmepriset i Trollhättan höjs inte på tre år och förblir oförändrat till och med år 2017. Diskussioner med kunderna i den så kallade Prisdialogen och goda ekonomiska förutsättningar för fjärrvärmen har lett fram till det historiska beslut om fryst fjärrvärmepris som Trollhättan Energi nyligen fattade.

Fler nyheter

Kontakta Kundservice

Vår Kundservice hjälper dig med frågor som rör el, elnät, vatten & avlopp, renhållning, stadsnät, fjärrvärme, biogas och sophämtning. Du når oss dygnet runt, året om. Besök oss på Förrådsgatan 2. Ring på 020-89 90 00. Maila kundservice@trollhattanenergi.se eller fråga på facebook.com/trollhattanenergi

På kvällar och helger, ring vårt akutnummer 0520-49 74 00.

Flyttanmälan gör du här. Du vet väl om att du på ett enkelt sätt kan följa din användning av el, värme och vatten på Mina Sidor?

Läs mer om Kundservice

Change language

Vi använder oss av Google Translate