Det ska vara gott att göra gott

Teckna ditt nya elavtal innan 31 oktober så bjuder vi på en middag för två personer på de lokala restaurangerna Albert Kök Hotell & Konferens, Majo Bar, Pitchers eller Truly Indian. Köper du grön och lokalproducerad el från Trollhättan Energi används dina pengar till någonting bra. Överskottet från vår verksamhet använder vi nämligen till att på olika sätt utveckla vår stad i en hållbar riktning.
Läs mer och teckna elavtal här.

Hela stans miljöbolag

Vi är hela stans miljöbolag. Trollhättan Energi ansvarar för att elnät, vatten, avlopp, fjärrvärme och stadsnät fungerar. Men att vara hela stans miljöbolag innebär också att vi påverkar Trollhättan i en hållbar riktning. Därför säljer vi el och biogas som är både grön och lokalproducerad av oss. Med våra produkter hjälper vi till att värna om det hållbara och enkla vardagslivet för dig som bor, arbetar och driver företag i Trollhättan med omnejd. Läs mer här.

 

Vägra vänta!

Smartphone, smart-TV, läsplatta, laptop, stationär dator... Våra sätt att surfa blir bara fler och innehållet allt tyngre. Även om du kan surfa snabbt idag, är det inte säkert att det går lika snabbt imorgon. Om du inte ansluter dig till vårt stadsnät förstås. Då kan du surfa i upp till 1000 Mbit/sek, både nu och i framtiden. Just nu gräver vi ner fiber i Trollhättan och erbjuder ett riktigt bra kampanjpris till villor. Är du nyfiken på när du får ett erbjudande? Vägra vänta! Läs mer, gör en beställning eller intresseanmälan här.

Nyheter & pressmeddelanden

Nyhet Är du drifttekniker som vill gasa på den hållbara utvecklingen? Då har vi ett jobb till dig.

2015-10-02 Nu söker vi dig som har ångan uppe när det kommer till driftteknik. Som drifttekniker för vårt affärsområde Biogas är du tekniskt kunnig och har flera års erfarenhet av att jobba med både drift och underhåll.

Välkommen in i energikretsloppet
Nyhet Välkommen in i energikretsloppet

2015-10-01 När du köper grön och lokalproducerad el från oss ser vi till att energin stannar i Trollhättan eftersom överskottet från vår verksamhet används till att på olika sätt utveckla vår stad i en hållbar riktning.

Pressmeddelande Trollhättan Energi satsar på fiber åt alla

2015-09-30 Trollhättan Energi tar nu ett helhetsgrepp om fiberfrågan i Trollhättan – för både tätort och landsbygd. Satsningen innebär att praktiskt taget hela Trollhättans kommun kan ha tillgång till fiber redan 2018.

Pressmeddelande Stora investeringar på vatten och avlopp

2015-09-30 Trollhättan Energi ökar investeringarna kraftigt i vatten- och avloppsverksamheten för att möta de utmaningar som klimatförändringarna för med sig.

Klaustrofobi? Bacill- eller höjdskräck? Då har vi inget jobb för dig.
Nyhet Klaustrofobi? Bacill- eller höjdskräck? Då har vi inget jobb för dig.

2015-09-25 Trivs du däremot med höjder, trånga utrymmen, är nyfiken på Trollhättans undre värld och kan det där med att laga rör som ett rinnande vatten, då ska du söka jobbet som rörnätstekniker hos oss...

Bra betyg åt Trollhättans kranvatten
Nyhet Bra betyg åt Trollhättans kranvatten

2015-09-25 Det blev visserligen ingen final för Trollhättan i tävlingen om Sveriges godaste kranvatten. Men juryn gav ändå Trollhättans vatten högt betyg.

Nyhet Farligt-avfall-bilen, justering i körschema

2015-09-24 På grund av att några återvinningsstationer har tagits bort eller flyttats den senaste tiden så har det skett några förändringar i körschemat för Farligt-avfall-bilen. Se det aktuella körschemat här.

Nyhet Besökare till Trollhättan Energi

2015-09-23 Just nu genomgår vi en ombyggnation av våra lokaler. Under den här tiden har en del av vår personal flyttat till någon av våra andra anläggningar i Trollhättan. Om du som besökare har möte med någon särskild person hos oss så ber vi er att kontakta denne för att ta reda på var mötet kommer äga rum. För vidare frågor, vänligen ring vår Kundservice på 020-89 90 00 eller skicka ett mail till kundservice@trollhattanenergi.se

Nyhet Återvinningsstationen vid Konsum i Sjuntorp

2015-09-22 Igår stängdes återvinningsstationen vid Konsum i Sjuntorp. Vi har fått bygglov för att ha containrarna på nästan samma plats med skillnaden att vi vänder containrarna mot Astervägen. Detta skulle innebära att både privatpersoner och tömningsbilar kör in via Danska vägen. Bygglovet har överklagats till Länsstyrelsen. Igår lämnade vi in ett yttrande gällande överklagandet. Vi håller tummarna och hoppas att vi får igång återvinningsstationen snart igen.

Bli en vardagshjälte!
Nyhet Bli en vardagshjälte!

2015-09-22 Trollhättan Energi nylanserar utbildningskonceptet som ska göra barn och ungdomar medvetna om hur vi skapar ett mer hållbart samhälle.

Farligt-avfall-bilen
Nyhet Farligt-avfall-bilen

2015-09-21 Kom och lämna ditt farliga avfall till farligt-avfall-bilen, du kan besöka oss på en plats nära dig!

Tillsammans med vår personal skänker vi 23 700 kr till UNHCR
Nyhet Tillsammans med vår personal skänker vi 23 700 kr till UNHCR

2015-09-14 Ingen kan göra allt, men alla kan göra något. Den rådande flyktingkatastrofen är allas ansvar och vi gör vår del. Därför startade vi en insamling bland våra anställda...

Nu kan du chatta med oss
Nyhet Nu kan du chatta med oss

2015-08-31 Via vår hemsida kan du numera chatta med oss. Chatten är öppen under våra ordinarie öppettider (mån-fre, kl 8-16) och i mån av tid.

Betala med kort!
Nyhet Betala med kort!

2015-08-28 Nu kan du betala med betalkort på återvinningscentral Returen.

Tips inför eventuella kraftiga skyfall i sommar
Nyhet Tips inför eventuella kraftiga skyfall i sommar

2015-08-27 I ett akut läge, tänk på:
• Bryt strömmen i rummet, men se till att eventuella dräneringspumpar inte stannar...

Om du ska gräva - tänk på att...
Nyhet Om du ska gräva - tänk på att...

2015-08-27 Sommaren är inte kort. Åtminstone fortsätter grävsäsongen ett tag till. Planerar du att gräva på din tomt eller anläggning, tänk på att det kan ligga ledningar i marken som du inte vet om. Vi vill att du tänker på följande...

Nyhet Förändringar i allmänna avtalsvillkor för el och elnät från 1 oktober

2015-07-07 Gäller både dig som är konsument och näringsidkare. Här hittar du dem:

Fler nyheter

Kontakta Kundservice

Vår Kundservice hjälper dig med frågor som rör el, elnät, vatten & avlopp, renhållning, stadsnät, fjärrvärme, biogas och sophämtning. Du når oss dygnet runt, året om. Besök oss på Förrådsgatan 2. Ring på 020-89 90 00. Maila kundservice@trollhattanenergi.se eller fråga på facebook.com/trollhattanenergi

Har du ett akut ärende? Ring 0520-49 74 00, dygnet runt.

Flyttanmälan gör du här. Du vet väl om att du på ett enkelt sätt kan följa din användning av el, värme och vatten på Mina Sidor?

Läs mer om Kundservice

Change language

Vi använder oss av Google Translate