Hela stans miljöbolag

Vi är hela stans miljöbolag. Trollhättan Energi ansvarar för att elnät, vatten, avlopp, renhållning (från januari 2015), fjärrvärme och stadsnät fungerar. Men att vara hela stans miljöbolag innebär också att vi påverkar Trollhättan i en hållbar riktning. Därför säljer vi el och biogas som är både grön och lokalproducerad av oss. Med våra produkter hjälper vi till att värna om det hållbara och enkla vardagslivet för dig som bor i Trollhättan med omnejd. Läs mer här.

Du märker ingen skillnad

Från och med januari 2015 är det vi på Trollhättan Energi som har hedersuppdraget att ta hand om ditt skräp. Renhållningen blir en del av oss. Men du kommer inte att märka någon skillnad. Vi hämtar dina sopor och har samma låga taxa precis som vanligt. Har du frågor ringer du till samma telefonnummer, 020-89 90 00, som vanligt. Och kom ihåg - du är en del av arbetet. När du sopsorterar rätt hjälper du oss nämligen att ta tillvara på Trollhättans resurser!

Nyheter & pressmeddelanden

Nyhet Vågar du ta dig vatten över huvudet?

2015-02-27 Vi letar efter dig, en prestigelös projektledare, som vågar anta våra utmaningar under och ovan jord. Renovera rötkammare, utreda slamhantering och installera ventilationssystem på avloppsreningsverket Arvidstorp... På affärsområde Vatten har vi spännande tekniska utmaningar framför oss.

Biogas-kalaset blev succé
Nyhet Biogas-kalaset blev succé

2015-02-27 Nästan 200 personer kom till stationen vid Tingvalla och tankade kostnadsfri biogas och åt tårta tillsammans med oss när vi firade Bra Miljöval-märkningen i onsdags. Nu fortsätter vi att fira med ett sänkt pris på biogasen tillsvidare - från 17,23 kr/kg till 16,25 kr/kg, vilket idag motsvarar ett bensinpris på 10,84 kr/l.

Nyhet Hettar du till när det verkligen gäller?

2015-02-26 Vi är stolta över att Trollhättan Energis fjärrvärme får bära en av världens tuffaste miljömärkningar, Bra Miljöval. Det gör sig inte självt; våra duktiga medarbetare är förutsättningen för att allting ska fungera optimalt. Nu söker vi en underhållstekniker, som gillar att vara att vara i hetluften, till våra fjärrvärmeanläggningar då en av våra nuvarande kolleger går i pension efter lång och trogen tjänst.

Nyhet Kundservice meddelar

2015-02-25 Kundservice öppettider i mars är vardagar kl 08.00-16.00, med ändrade tider dessa dagar:

Trollhättan Energi först i Sverige med Bra Miljöval-märkning på biogas
Pressmeddelande Trollhättan Energi först i Sverige med Bra Miljöval-märkning på biogas

2015-02-23 Nu är Trollhättan Energis biogas inte bara närproducerad och förnybar, den är också först i Sverige med att få Naturskyddsföreningens märkning Bra Miljöval.
– Vi är otroligt stolta över att få bära en av världens tuffaste miljömärkningar, Bra Miljöval och nu passar vi även på att sänka priset, säger Pia Brühl Hjort, VD på Trollhättan Energi.

Från 1 januari - Renhållningen en del av Trollhättan Energi
Nyhet Från 1 januari - Renhållningen en del av Trollhättan Energi

2014-12-19 Vårt nya skräpjobb är bäst i Sverige. Trollhättan Energi tar över prisbelönt renhållning - från och med januari 2015 är det vi som har hedersuppdraget att ta hand om ditt skräp. Renhållningen blir en del av oss. Men du kommer inte att märka någon skillnad. Vi hämtar dina sopor och har samma låga taxa precis som vanligt. Har du frågor ringer du till samma telefonnummer, 020-89 90 00, som vanligt.

Fler nyheter

Kontakta Kundservice

Vår Kundservice hjälper dig med frågor som rör el, elnät, vatten & avlopp, renhållning, stadsnät, fjärrvärme, biogas och sophämtning. Du når oss dygnet runt, året om. Besök oss på Förrådsgatan 2. Ring på 020-89 90 00. Maila kundservice@trollhattanenergi.se eller fråga på facebook.com/trollhattanenergi

På kvällar och helger, ring vårt akutnummer 0520-49 74 00.

Flyttanmälan gör du här. Du vet väl om att du på ett enkelt sätt kan följa din förbrukning av el, värme och vatten på Mina Sidor?

Läs mer om Kundservice

Change language

Vi använder oss av Google Translate