Låt energin stanna i Trollhättan

När du köper el från Trollhättan Energi används dina pengar till någonting bra. Inte bara lokalproducerad el, serviceinriktad kundservice och alla dina elkostnader samlade på samma faktura. Vi återinvesterar även vinsten från vår verksamhet i Trollhättan. På så sätt skapar vi ett kretslopp där vi alla vinner.

Läs mer om hur vi får energin att stanna i Trollhättan och teckna ditt nya elavtal här.

Hela stans miljöbolag

Vi är hela stans miljöbolag. Trollhättan Energi ansvarar för att elnät, vatten, avlopp, fjärrvärme och stadsnät fungerar. Men att vara hela stans miljöbolag innebär också att vi påverkar Trollhättan i en hållbar riktning. Därför säljer vi el och biogas som är både grön och lokalproducerad av oss. Med våra produkter hjälper vi till att värna om det hållbara och enkla vardagslivet för dig som bor, arbetar och driver företag i Trollhättan med omnejd. Läs mer här.

 

Vägra vänta!

Smartphone, smart-TV, läsplatta, laptop, stationär dator... Våra sätt att surfa blir bara fler och innehållet allt tyngre. Även om du kan surfa snabbt idag, är det inte säkert att det går lika snabbt imorgon. Om du inte ansluter dig till vårt stadsnät förstås. Då kan du surfa i upp till 1000 Mbit/sek, både nu och i framtiden. Just nu gräver vi ner fiber i Trollhättan och erbjuder ett riktigt bra kampanjpris till villor. Är du nyfiken på när du får ett erbjudande? Vägra vänta! Läs mer, gör en beställning eller intresseanmälan här.

Nyheter & pressmeddelanden

Nyhet Kundservice meddelar

2015-07-30 Kundservice öppettider i augusti är vardagar kl 08.00-16.00 med ändrade tider dessa dagar:

Rätt svar och vinnarna i årets Smaktest och Tipspromenad
Nyhet Rätt svar och vinnarna i årets Smaktest och Tipspromenad

2015-07-23 Under Fallens dagar hade vi återigen en tipspromenad och ett smaktest av olika vatten.
Här ser du rätt svar och vinnarna.

Nyhet Trollhättans kranvatten bäst i test igen!

2015-07-20 Trollhättans kranvatten vann smaktestet igen, för tredje året i rad. Ungefär 360 personer deltog i testet under Fallens dagar 2015. I år vann vårt kranvatten med stor marginal; 35% tyckte trollhätte-vattnet var godast - i jämförelse med tre olika flaskvatten (Imsdal, ICA och Evian).

Trollhättan Energi, Fallens dagar, den 17-19 juli 2015
Nyhet Trollhättan Energi, Fallens dagar, den 17-19 juli 2015

2015-07-13 Precis som tidigare år är vi på plats med vårt tält på Hansenplatsen (precis efter Malgöbron, i början av Åkersbergsvägen). Här berättar vi om hur vi skapar en enkel och hållbar vardag hemma hos dig, i ditt vardagsrum, varje dag. Givetvis bjuder vi på våra populära vattendrinkar – årets meny hintar om vad vi på Trollhättan Energi jobbar med.

Nyhet Meddelande angående återvinningsstation i Upphärad

2015-07-09 Vi har lämnat in ansökan om bygglov för en återvinningsstation på ny plats i Upphärad. Vi har bett kommunen att hantera ärendet skyndsamt. Kunder hänvisas till återvinningsstationen vid Skrehall skola i Sjuntorp tillsvidare.

Nyhet Förändringar i allmänna avtalsvillkor för el och elnät från 1 oktober

2015-07-07 Gäller både dig som är konsument och näringsidkare. Här hittar du dem:

Tips inför eventuella kraftiga skyfall i sommar
Nyhet Tips inför eventuella kraftiga skyfall i sommar

2015-07-07 Om du har en källare: Undvik alltför påkostad inredning i källaren och förvara inte dyr utrustning och värdefulla inventarier där om det inte finns ett fullgott översvämningsskydd. Placera heller inte fuktkänsliga saker direkt på golvet.

Nu mäts regnmängderna i stan
Nyhet Nu mäts regnmängderna i stan

2015-07-06 Under sommaren pågår en undersökning av avloppsnätet i Trollhättan med omnejd. På ungefär 100 platser sätts flödesmätare ut i systemen. De ska mäta flöden, hastighet och nivå, bland annat, på regnvatten som passerar i röret. Mätarna skickar data trådlöst varannan minut till bland annat en server i Växjö.

Ny tidning från oss till dig, trollhättebo
Nyhet Ny tidning från oss till dig, trollhättebo

2015-06-03 Den 3 juni kommer första numret av tidningen Vardagsliv. Den distribueras som en bilaga med Trollhättan 7 dagar och handlar om hur vi på Trollhättan Energi gör vårt bästa för att ge tillbaka energi till Trollhättan på olika sätt.

Fler nyheter

Kontakta Kundservice

Vår Kundservice hjälper dig med frågor som rör el, elnät, vatten & avlopp, renhållning, stadsnät, fjärrvärme, biogas och sophämtning. Du når oss dygnet runt, året om. Besök oss på Förrådsgatan 2. Ring på 020-89 90 00. Maila kundservice@trollhattanenergi.se eller fråga på facebook.com/trollhattanenergi

På kvällar och helger, ring vårt akutnummer 0520-49 74 00.

Flyttanmälan gör du här. Du vet väl om att du på ett enkelt sätt kan följa din användning av el, värme och vatten på Mina Sidor?

Läs mer om Kundservice

Change language

Vi använder oss av Google Translate