Driftinformation

Har du ett akut ärende eller upptäckt att något inte står rätt till? Ex ett strömavbrott, vattenläcka, fjärrvärmeläcka eller dylikt? Ring vårt journummer 0520-49 74 00 som är öppet dygnet runt.

Då och då händer det att olyckan är framme, eller att saker inte fungerar som de ska. I sådana lägen är det allra viktigaste för oss att lokalisera och åtgärda problemet. För dig är det däremot information som är allra viktigast, så att du vet vad som händer, hur lång tid avbrottet varar med mera. Här får du information om oförutsedda fel och avbrott.

SMS vid driftstörning

Vid driftstörningar använder Trollhättan Energi en SMS-tjänst för att informera om planerade eller akuta avstängningar. Vid en kris eller vid mindre allvarliga störningar som till exempel ett elavbrott eller en vattenläcka får alla mobiltelefoner som finns registrerade i området information på sms. SMS går ut till alla över 18 år, men är barnets abonnemang registrerat på en förälder, går sms ut även till barnet.

Systemet vi använder skickar ett sms och/eller ett e-postmeddelande till din mobiltelefon. Som abonnent behöver du inte göra något, meddelandet skickas via systemet till den som berörs av avbrottet eller störningen. Via länken nedan har du möjlighet att kontrollera dina uppgifter, ändra eller lägga till mobilnummer, e-postadress och adresser. Här kan du även ta bort uppgifter.

Vi är tacksamma om du som har fritidsboende eller tillfälligt boende i någon av våra kommuner kontrollerar att du finns med i registret. Kommunen har skyldighet att informera om störningar eller avbrott i vattenförsörjningen, som till exempel en planerad vattenavstängning eller vattenläcka. Vårt register är baserat på data från Bisnode och teleoperatörerna, uppgifterna lämnar vi inte ut till någon. De personuppgifter som du lämnar till oss behandlas i enlighet med GDPR, läs mer om hur vi behandlar dina personuppgifter här.

Pågående
Uppdaterad: Idag 10:20

Strömavbrott - åtgärdat

Driftstörningen på elnätet Nysätersvägen 56-64 är åtgärdat. Felet berodde på en utlöst större säkring. Har du fortfarande inte ström, ring vårt journummer 0520-49 74 00.

Med vänlig hälsning Anders Trollhättan Energi

Pågående
Uppdaterad: Idag 08:50

Strömavbrott - osäker prognos

Just nu har vi en driftstörning på elnätet Nysätersvägen 56-64. Felsökning pågår. Vi kan tyvärr inte ge någon prognos om när felet är åtgärdat eller svar på varför vi har en driftstörning. Löpande information kommer via SMS, app, trollhattanenergi.se och Facebook.

Med vänlig hälsning Anders Trollhättan Energi

Pågående
Uppdaterad: 2021-05-11 08:50

Vattnet avstängt

På grund av vattenläcka behöver vi stänga av vattnet kl10.00 på Hullsjögatan 14-20, Staafsgatan 1-8, 12 och Stamkullevägen 28, 35-39. Vi beräknar vara klara ungefär 14.00. Vid påsläpp av vattnet igen kan missfärgat vatten förekomma. Spola en stund så försvinner det.

Med vänlig hälsning Stefan Trollhättan Energi