Driftinformation

Har du ett akut ärende eller upptäckt att något inte står rätt till? Ex ett strömavbrott, vattenläcka, fjärrvärmeläcka eller dylikt? Ring vårt journummer 0520-49 74 00 som är öppet dygnet runt.

Då och då händer det att olyckan är framme, eller att saker inte fungerar som de ska. I sådana lägen är det allra viktigaste för oss att lokalisera och åtgärda problemet. För dig är det däremot information som är allra viktigast, så att du vet vad som händer, hur lång tid avbrottet varar med mera. Här får du information om oförutsedda fel och avbrott.

SMS vid driftstörning

Vid driftstörningar använder Trollhättan Energi en SMS-tjänst för att informera om planerade eller akuta avstängningar. Vid en kris eller vid mindre allvarliga störningar som t ex en vattenläcka får alla mobiltelefoner som finns registrerade i området information på SMS. SMS går ut till alla över 16 år, men är barnets abonnemang registrerat på en förälder, går SMS ut även till barnet.

Systemet vi använder skickar ett sms till din mobiltelefon. Som abonnent behöver du inte göra något, meddelandet skickas via systemet till den som berörs av vattenavstängningen. Via länken nedan har du möjlighet att kontrollera dina uppgifter, ändra eller lägga till mobilnummer och adresser. Här kan du även ta bort uppgifter.

Lägg till, ta bort eller ändra mina uppgifter

Vi är tacksamma om du som har fritidsboende eller tillfälligt boende i någon av våra kommuner kontrollerar att du finns med i registret. Kommunen har skyldighet att informera om störningar eller avbrott i vattenförsörjningen, som till exempel en planerad vattenavstängning eller vattenläcka. Vårt register är baserat på data från Bisnode, uppgifterna lämnar vi inte ut till någon. De personuppgifter som du lämnar till oss behandlas i enlighet med GDPR.

Pågående
Uppdaterad: 2018-11-12 12:01

Avstängning värme och varmvatten

Hej! Vi kommer att stänga av värme och varmvatten på Sädesbingen 2-92 9-45, Slåttervägen 30-60 och Skördegatan 1-11 onsdagen 14/11 mellan kl 10:00-12:00, på grund av underhåll av ledningsnätet. Ni som får SMS är sannolikt berörda. När vi släppt på varmvattnet kan det dröja innan det kommer, så spola varmvattenkranen några minuter. Mvh Trollhättan Energi

Pågående
Uppdaterad: 2018-11-08 11:19

Biogasmacken på Tingvalla 12/11

Måndagen den 12/11 mellan kl. 10:00-14:00 kommer vi byta betalpelare på biogasmacken på Sågaregatan 12 i Tingvalla. Detta innebär att det inte går att tanka biogas under den här tiden. Vi hoppas detta inte ställer till med problem för er och det går att tanka som vanligt igen efter kl. 14:00. Mvh Trollhättan Energi

Avslutat
Uppdaterad: 2018-11-07 10:38

Strömavbrott – ÅTGÄRDAT

Strömavbrottet i området Skärvalla, Ravelsäng, Högarna och Vägen är åtgärdat. Om du fortfarande inte har ström, ring vårt journummer 0520-497400. Mvh Trollhättan Energi

Avslutat
Uppdaterad: 2018-11-07 09:05

Strömavbrott

Vi kommer att bryta strömmen i området Skärvalla, Ravesläng, Högarna och Vägen för att reparera en station kl. 9:15. Beräknad avbrottstid är ca.2 timmar. Mvh Trollhättan Energi.