Teckna elavtal till företaget

Vi har företagskunder inom många olika typer av branscher och vår marknad är lokal. När du köper förnybar el av oss på Trollhättan Energi får du inte bara ett bra pris. Du ser samtidigt till att energin stannar i Trollhättan, eftersom vi återinvesterar överskottet från vår elförsäljning på hemmaplan. 

Rörligt eller fast elavtal

Du kan välja på att ha ett rörligt eller fast avtal. Det rörliga passar dig som vill engagera dig och ha flexibilitet. Det fasta avtalet är ett bra alternativ för dig som vill slippa engagera dig i svängningarna på elbörsen och som värdesätter långsiktig trygghet.

Kraftkombo – ett nytt sätt att köpa el på hemmaplan

Vi bjuder nu in ditt och andra lokala företag till en löpande prisdialog. Och till skillnad från andra leverantörer så öppnar vi upp vår egen interna krafthandelsportfölj och ger en inblick i hur elmarknaden faktiskt fungerar. Det skapar inte bara de bästa tänkbara elavtalen för näringslivet i Trollhättan. Tillsammans utvecklar vi också en naturlig mötesplats med extra fokus på energi och hållbarhet.

Genom att rent konkret erbjuda en avtalslösning där vi tillsammans resonerar, kombinerar och tar vara på fördelarna av såväl rörligt som fast elpris, frigör vi samtidigt ännu mer positiv kraft som driver Trollhättan framåt. Förtroendefulla samarbeten skapar nämligen alltid mervärden, på olika sätt. Mervärden som i enlighet med vår självklara filosofi alltid kommer till nytta för Trollhättans alla företag och invånare.

Varför Kraftkombo?

  • Du tar vara på fördelarna med både rörligt och fast pris
  • Du får en lokal guide i elbranschen
  • Du får alltid 100 % förnybar el
  • Du får full inblick i inköpsprocessen
  • Du är med och påverkar prisstrategin
  • Du blir en del av ett lokalt företagsnätverk

Kraftkombos princip – upp till 90 procent fast pris över tid

Volym och pris följs åt

Kontakta oss

Vill du veta mer om våra priser och avtal? Kontakta oss så pratar vi mer.

Producera och sälj egen el

Trollhättan Energi har ett av marknadens förmånligaste avtal för företag som producerar egen el med hjälp av vattenkraft, vindkraft eller solceller. Om ni producerar mer el än verksamheten behöver, så vill vi gärna köpa den. Har du en stor sol-, vatten-, vindläggning och producerar mycket el – kontakta oss för ett förslag på avtal.

Senast granskad: 2021-04-07