Teckna elavtal till företaget

Vi har företagskunder inom många olika typer av branscher och vår marknad är lokal. När du köper förnybar el av oss på Trollhättan Energi får du inte bara ett bra pris. Du ser samtidigt till att energin stannar i Trollhättan, eftersom vi återinvesterar överskottet från vår elförsäljning på hemmaplan. 

Rörligt eller fast elavtal

Du kan välja på att ha ett rörligt eller fast avtal*. Det rörliga passar dig som vill engagera dig och ha flexibilitet. Det fasta avtalet är ett bra alternativ för dig som vill slippa engagera dig i svängningarna på elbörsen och som värdesätter långsiktig trygghet.

*På grund av det oroliga läget på elmarknaden kan vi just nu inte erbjuda ett elavtal med fast pris. De extrema priserna och svängningarna på elbörsen Nordpool gör det svårt för oss att sätta de fasta elpriserna på ett rimligt sätt. Därför har vi beslutat att pausa nyteckning av fastprisavtal. Vi utvärderar utvecklingen löpande.

Timprisavtal

Ett timprisavtal passar dig som är eller vill bli engagerad i din elanvändning och aktivt styra den till de tider på dygnet då priserna är lägre. Priset består av vårt inköpspris, kostnad för elcertifikat, vårt påslag (2,0 öre/kWh) och moms. Ditt elpris baseras på vad du faktiskt använder per timme. Timprisavtal passar dig som kan tidsinställa din elanvändning av till exempel laddning av elbil eller uppvärmning av huset. Avtalsstart sker från 1-3 månader från beställning.

Kontakta Kundservice för att teckna avtal eller för mer information.

Kraftkombo – ett nytt sätt att köpa el på hemmaplan

Vi bjuder nu in ditt och andra lokala företag till en löpande prisdialog (gäller företag med en årsanvändning på över 150 000 kWh). Och till skillnad från andra leverantörer så öppnar vi upp vår egen interna krafthandelsportfölj och ger en inblick i hur elmarknaden faktiskt fungerar. Det skapar inte bara de bästa tänkbara elavtalen för näringslivet i Trollhättan. Tillsammans utvecklar vi också en naturlig mötesplats med extra fokus på energi och hållbarhet.

Genom att rent konkret erbjuda en avtalslösning där vi tillsammans resonerar, kombinerar och tar vara på fördelarna av såväl rörligt som fast elpris, frigör vi samtidigt ännu mer positiv kraft som driver Trollhättan framåt. Förtroendefulla samarbeten skapar nämligen alltid mervärden, på olika sätt. Mervärden som i enlighet med vår självklara filosofi alltid kommer till nytta för Trollhättans alla företag och invånare.

Kraftkombokunder

AB Sjuntorp
BRF Pallas
BRF Scenografen
Centralen
Elinc Sweden
Folkets Hus Kulturhuset i Trollhättan
Fyra Ess Entreprenad AB
Grundmäklarna
Grönt Bränsle i Sverige AB
Jopro
Kanalhotellet i Vänersborg AB
Lindströms Bil
Ljungkojan AB
Lundqvist Byggförvaltning AB
Mim Construction AB
Privab
Sjuntorp Produktionsteknik
Sjuntorp Truck/Maskin
Stenrösets Camping
Trollhättan Energi
Ultramare AB
Vänersborgs Hotellfastighet AB
Vänervikens Bostads AB
West Coast Windows
Zalj förvaltning AB
Älvhögsborg AB

Varför Kraftkombo?

  • Du tar vara på fördelarna med både rörligt och fast pris
  • Du får en lokal guide i elbranschen
  • Du får alltid 100 % förnybar el
  • Du får full inblick i inköpsprocessen
  • Du är med och påverkar prisstrategin
  • Du blir en del av ett lokalt företagsnätverk

Kraftkombos princip – upp till 60 procent fast pris över tid

Volym och pris följs åt

Kontakta oss

Vill du veta mer om våra priser och avtal? Kontakta oss så pratar vi mer.

Producera och sälj egen el

Trollhättan Energi har ett av marknadens förmånligaste avtal för företag som producerar egen el med hjälp av vattenkraft, vindkraft eller solceller. Om ni producerar mer el än verksamheten behöver, så vill vi gärna köpa den. Har du en stor sol-, vatten-, vindläggning och producerar mycket el – kontakta oss för ett förslag på avtal.

Senast granskad: 2022-08-24