Teckna elavtal med bra pris och förnybar energi

När du köper el av oss på Trollhättan Energi får du inte bara 100 procent förnybar el till ett bra pris. Du ser samtidigt till att energin stannar i Trollhättan, eftersom vi återinvesterar en del av överskottet från vår elförsäljningen på hemmaplan. Tycker du att det där med elavtal är krångligt? Kontakta oss så hjälper vi till och tar fram det bästa avtalet för just dig. 

Rörligt elpris

Detta avtal passar dig som vill engagera dig och ha flexibilitet. Ett rörligt avtal följer prisutvecklingen på elmarknaden och baseras på spotpriset på elbörsen. Priset kan variera månad för månad. Med ett rörligt elpris har du ingen bindningstid och kan när du vill byta till något av våra fasta elavtal.

Prishistorik rörligt elpris

Här kan du se hur elpriset har förändrats historiskt. Priset består av vårt inköpspris, kostnad för elcertifikat och vårt påslag 2,0 öre/kWh (moms tillkommer). Samma priser visas i tabellen och grafen. Klicka på årtalen i grafen för att visa/dölja år.

Fast elpris

Detta är ett bra alternativ för dig som vill slippa engagera dig i svängningarna på elbörsen och som värdesätter långsiktig trygghet. Ett fast elavtal innebär att du har ett fast pris per kilowattimme under en bestämd period på ett, två eller tre år.

Anvisat elpris

När du inte gör ett aktivt val av elleverantör och du bor i Trollhättan Energi Elnäts nätområde får du automatiskt Trollhättan Energi som elleverantör och ett anvisat elpris. Priset är ett dyrare alternativ och därför rekommenderar vi dig att göra ett aktivt val genom att välja ett rörligt eller fast avtal hos oss. Anvisningspriset är 90 öre/kWh inklusive moms.

Senast granskad: 2021-04-09