Är du en laddad typ?

Trollhättan Energi växer så det knakar och vI tvekar inte inför nya arbetssätt och ny teknik. Om du känner dig lika laddad inför framtiden som vi, så är det bara att höra av sig.

Se våra lediga jobb

Är du nyfiken på Trollhättans undre värld?

Trollhättans undre värld rymmer många hemligheter. Några av våra kolleger kan det där med att underhålla och laga rör och ledningar som ett rinnande vatten. Nästan 100 år gamla vattenledningar behöver bytas ut och det arbetet är nu i full gång. Vi hoppas att du vill gå under jord med oss.

Se våra lediga jobb

Är du bra på att underhålla?

Javisst, får du gärna vara en skojig typ. Men det vore toppen om du också kan fixa så våra grejer funkar. Det är förutsättningen för några av de viktigaste jobben vi har - nämligen att göra så rent vatten som det bara går, eller fixa så att Trollhätteborna har värme, ström och internet varje dag, året om.

Se våra lediga jobb

Kan du sitta inne?

Se våra lediga jobb

Vi vill ha din energi

Vi letar efter såna som du, som är fulla av energi och som vill ha spännande jobb som skapar en klimatsmart framtid och påverkar människors vardag. För det är vårt jobb. Att fixa så allt funkar. Både idag och imorgon. För utan din energi stannar Trollhättan. Läs mer om våra yrkesroller och våra medarbetares berättelser.

 
Trollhättan Energi