Vill du köra värdetransporter?

Mat- och restavfall som blir biogas och energi, det är värdefullt material för oss och som vi transporterar med sopbilar som går på biogas. Vill du också köra värdetransporter? Kolla in våra lediga jobb.

Se våra lediga jobb

Är du nyfiken på Trollhättans undre värld?

Vi jobbar med att samla in, lagra, och analysera vatten- och avloppsdata om Trollhättans undre värld. I Trollhättan är utmaningen oftast att hantera stora vattenflöden på grund av klimatförändringar. Är du också intresserad av underjordens hemligheter? Håll utkik efter våra lediga jobb.

Se våra lediga jobb

Är du en hacker?

En IT-infrastrukturteknikers och en hackers jobb är inte helt olika varandra. Förutsättningen för att arbetsvardagen ska fungera för våra snart 200 medarbetare är en IT-avdelning som kan analysera eller manipulera system för att förstå och få kunskap om hur de beter sig. Vill du också serva våra kolleger med digitala lösningar? Håll koll på våra lediga jobb.

Se våra lediga jobb

Gillar du att tjäna flis?

Vi tjänar flis, framförallt åt Trollhätteborna, eftersom vi fyller Trollhättan med energi och dessutom återinvesterar vår vinst i staden. Varje flisbit vi eldar för att ge värme ska användas så effektivt så möjligt. Det arbetet börjar redan vid hämtning av bränsle i skogen, via pannor och ledningar och slutar hos kund. Brinner du också för värme?

Se våra lediga jobb

Är du ett kontrollfreak?

I rollen som controller måste jag vara ett kontrollfreak och vara bra på att förklara svåra ekonomiska termer på ett enkelt sätt. För att våra chefer och vår styrelse ska kunna fatta bra och kloka beslut behövs ett underlag med en tydlig analys över hur ekonomin ser ut ur många olika perspektiv.

Se våra lediga jobb

Vi vill ha din energi – jobba hos oss!

Vi letar efter såna som du, som är fulla av energi och som vill ha spännande jobb som skapar en klimatsmart framtid och påverkar människors vardag. För det är vårt jobb. Att fixa så allt funkar. Både idag och imorgon. För utan din energi stannar Trollhättan. Läs mer om våra yrkesroller och våra medarbetares berättelser.

 
Trollhättan Energi