Fiber ger fritt val inom TV, telefoni och bredband

När du är ansluten till Trollhättan Energis öppna fibernät kan du välja fritt mellan ett tiotal olika leverantörer av TV, telefoni och bredband. Fiber ger många möjligheter.

När din fiberanslutning är på plats kan du beställa tv, bredband och telefoni genom att koppla din dator till nätverksuttaget i väggen. Idag kan du välja mellan flera tjänsteleverantörer i Trollhättan Energis öppna fibernät. Från den 1 juni 2022 tar Trollhättan Energi ett utökat ansvar för leveransen av tjänster via fibernätet till dig. Det innebär att Trollhättan Energi tar över ansvaret för teknisk utrustning i fibernätet och för kontakten med de leverantörer som erbjuder tjänster i nätet. Själva omkopplingen sker successivt under januari-maj 2022. När området där du bor i blivit omkopplat ska du besöka ko.trollhattanenergi.se för att se vilka tjänsteleverantörer som just du kan välja mellan och vilka tjänster de kan leverera till din adress.

Du som fortfarande är ansluten till Telias öppna fiber ska besöka Bredbandswebben.se  för att se vilka tjänsteleverantörer som just du kan välja bland.

Senast granskad: 2021-04-09