Teckna elavtal med Trollhättan Energi

Vill du ha full trygghet, minimera risker eller kanske vara mer aktiv och styra din elanvändning till tider då priset är som lägst? Teckna ditt elavtal här eller hör av dig till oss, så hjälper vi dig att hitta ett schysst och lokalt elavtal.

Ska du flytta? Då behöver du först starta upp ett elnätsabonnemang. Gör din flyttanmälan digitalt eller kontakta kundservice så hjälper vi dig.

1

Avtal vi erbjuder

Schysst elhandel

Ditt elområde

Jag bor i och använder årligen ca:


Rörligt

Rörligt elpris passar dig som vill ha flexibilitet och har ekonomisk marginal för att priset periodvis kan sticka i väg uppåt, på samma sätt som det kan sjunka. Priset varierar månad för månad. Sett över en längre tid kan ett rörligt avtal ge en lägre kostnad än andra avtalsformer, men det finns inga garantier.

kr/mån
Kraftkombo Hem

Kraftkombo Hem tar vara på fördelarna med både fast och rörligt pris och avtalet passar dig som vill minimera riskerna, eftersom ditt elpris blir jämnare över tid. Vi planerar inköpen tillsammans och du köper inte el av oss, utan med oss – och alla andra Trollhättebor som väljer ett mixat avtal.

kr/mån
Fastpris 1 år

Fastpris är avtalet för dig som vill slippa fundera över svängningarna på elbörsen och som värdesätter en långsiktig trygghet. Du vet alltid vad en kilowattimme kostar under avtalsperioden och undviker risken för tråkiga överraskningar i form av prisökningar.

Kontakta Kundservice för aktuellt pris och för att teckna avtal.

Timpris

Timpris passar dig som redan är eller vill vara engagerad i din elanvändning. Ditt elpris baseras på vad du faktiskt använder per timme. Genom att aktivt styra din användning till tider på dygnet då priserna är lägre, kan du sänka kostnaderna för exempelvis elbilsladdning och uppvärmning.

Kontakta Kundservice för att teckna avtal eller för mer information.

2

Startdatum

3

Vem är du?

4

Anläggningsinformation

5

Faktura och betalsätt

6

Granska och slutför

Schysst elhandel

Senast granskad: 2024-02-29