Man i duschen med ordbild över Kraftkombo Hem

Trollhättan Energi bjuder in – ”köp el tillsammans med oss”

Just nu är situationen på elmarknaden skakig vilket gör att elpriset snabbt kan gå upp och ner. Nu vidareutvecklar Trollhättan Energi konceptet Kraftkombo och bjuder in både privatpersoner och småföretag att köpa el tillsammans med det egna energibolaget.

Kraftkombo innebär i praktiken en mix av ett fast och rörligt elpris vilket ger ett mer stabilt pris, där inköpen planeras och köps in långsiktigt i nära samspel med kunderna.
– Vi vet att många av våra kunder vill ha mer trygghet och förutsägbarhet när elmarknaden är som den är, då känns det bra att kunna bjuda in till ett elavtal som gör att du minimerar toppar och dalar och får en jämnare prisbild, säger Mia Biselius Elhandelsansvarig på Trollhättan Energi.

Och tillsammans är verkligen det rätta ordet. Trollhättan Energi placerar nämligen sina egna kilowattimmar i samma pott vilket gör att man som kund inte köper sin el av Trollhättan Energi utan med.

För dig som bor i villa, lägenhet eller är småföretagare

Kraftkombo riktar sig både till dig som privatperson och till dig som småföretagare med en elanvändning på upp till 150 000 kWh per år och passar alltså dig som vill ha lite mer koll på dina utgifter.

Pris för Kraftkombo Hem: En mix av ett rörligt och fast pris. Trollhättan Energi öppnar upp sin egen interna krafthandelsportfölj och du köper el tillsammans med dem och andra Trollhättebor. Avtalet går att teckna redan nu med avtalsstart i december 2022
Påslag: 3,9 öre per kWh exklusive moms.
Månadsavgift: tillkommer på 29 kr (348 kronor/år) inklusive moms.
Uppsägningstid: 6 månader.

Pris för Kraftkombo Småföretag: En mix av ett rörligt och fast pris. Trollhättan Energi öppnar vi upp sin egen interna krafthandelsportfölj och du köper el tillsammans med dem och andra småföretag i Trollhättan. Avtalet går att teckna redan nu med avtalsstart i december 2022. För att få hjälp med ett företagsavtal: Kontakta kundservice på kundservice@trollhattanenergi.se eller på 020-89 90 00.
Påslag: 3,9 öre per kWh exklusive moms.
Månadsavgift: tillkommer på 23,20 kr exklusive moms (278 kronor/år).
Uppsägningstid: 12 månader.

Elavtal och priser hos Trollhättan Energi
Elhandel: Trollhättan Energi har Sveriges nöjdaste företagskunder – och tar bronset på privatsidan
Trollhättan Energis 19 kundlöften – schysst elhandel

Nyheten publicerad: 2022-11-30

Senaste nyheterna

Blå pratbubbla med ett

2024-07-18

Utsättning av el och fiber pågår i Trollhättan

Just nu får vi samtal från kunder som frågar om personer som gör så kallad utsättning på deras tomt. Alltså markerar var el, fiber och telefonkablar går.

Man med varseljacka, hjälm och jeans som lutar sig mot ett stort rör i ett bergrum. Ler och tittar in i kameran.

2024-07-10

Avloppsreningsverket växer: Följ med ner i berget och se bassängerna för den utbyggda biologiska reningen

Trollhättan Energis omfattande infrastrukturprojekt med utbyggd biologisk rening nere i Arvidstorps avloppsreningsverk, går stabilt framåt. Betongarbetena pågår nu för fullt och närmare 95 procent av det planerade arbetet med bassängväggar, bassängbottnar och manöverplan har kommit på plats.

2024-07-04

”Vi hanterar inkommande ärenden så fort vi kan”

Sedan skyfallen i Skoftebyn, Sylte, Torsered och centrala delar av stan för några veckor sedan har hittills över 120 hushåll varit i kontakt med Trollhättan Energi. Det kom mycket regn och dessutom hagel på kort tid, vilket orsakade översvämningar i fastigheter och på gator.

2024-06-24

​​Trollhättan Energi är stolta sponsorer till Pride​

Trollhättan Energi är stolta glittersponsorer till Trollhättan Pride 2024, vilket är en del av vårt samhällsengagemang och vårt långsiktiga hållbarhetsarbete för mångfald, inkludering och jämlikhet.

2024-06-20

Klartecken för byggstart av nytt vattenverk

I veckan gav styrelsen för Trollhättan Energi klartecken för byggstart av ett nytt vattenverk. Under hösten ska Trollhättans kommunfullmäktige yttra sig om beslutet avseende byggstart innan spaden kan sättas i marken och byggnationen av nytt vattenverk kan påbörjas.

2024-06-19

Trollhättan Energi avvecklar sin försäljning av fordonsgas

Tankstationen vid Trestad center stängs ned kring midsommar, tankstationen vid Tingvalla under 2028. Trollhättan Energis styrelse fattade beslutet under gårdagen.

2024-06-18

Nytt poddavsnitt: Trash Talk om second hand, fräscha avfallskärl och Barnen i Bullerbyn

I det fjärde avsnittet av Trollhättan Energis uppmärksammade Trash Talk-podd gästas Ulrik, Johanna och Brodden av universitetslektor Lisa Bomble som både forskar och undervisar kring hållbar utveckling vid Högskolan Väst. Hon förklarar bland annat skillnaden mellan att leva linjärt och cirkulärt.

2024-06-14

Så gör du om du drabbats av översvämning

Under onsdagseftermiddagen drabbades delar av Trollhättan av skyfall och snö. Personal från Trollhättan Energi har besökt många fastighetsägare för att undersöka skadorna.

Sopbil i solsken.

2024-06-10

Ändrad sophämtning midsommarveckan (vecka 25)

Du som har tömning under vecka 25 ställer ut dina sopkärl en dag tidigare än ordinarie hämtningsdag och låter sopkärlen stå tills det är tömt.

2024-06-05

Från klassrum till sjö: Oliver och Hugo har undersökt övergödning med stöd av Trollhättan Energi

Oliver Pettersson (till höger) och Hugo Johansson (i mitten) studerar sista året på Nils Ericsonsgymnasiet och har i sitt gymnasiearbete undersökt hur gödningsmedel från jordbruk påverkar vattenkvaliteten i sjöar. Med stöd av Erik Sjöberg (till vänster), laboratoriechef hos Trollhättan Energi, har de analyserat vattenprover från Vänern, Hullsjön, Östra Hästefjorden och Dättern i laboratoriet på Arvidstorp.

Sopbil i solsken.

2024-05-27

Ändrad sophämtning vecka 23 (Sveriges Nationaldag)

Du som har tömning under vecka 23 ställer ut dina sopkärl en dag tidigare än ordinarie hämtningsdag och låter sopkärlen stå tills det är tömt.

Sten Krist4ensson, marknadschef, Förrådsg 2 2024

2024-05-24

Företagskunder ger Trollhättan Energi höga betyg

I vårens kundundersökning ger både privat- och företagskunder Trollhättan Energi höga betyg. Nöjd-kund-index (NKI) har ökat mest på företagssidan och det totala NKI:et fortsätter vara högre än branschsnittet totalt sett.