Så behandlar vi dina personuppgifter

Med anledning av GDPR* har vi förtydligat vårt arbete med dina personuppgifter med en integritetspolicy som mer utförligt beskriver hur vi sparar och analyserar din personliga information.

*Allmänna dataskyddsförordningen (Europaparlamentets och rådets förordning (EU) nr 2016/679), förkortat GDPR (General Data Protection Regulation) är en ny EU-förordning som börjar gälla i hela EU den 25 maj 2018. GDPR ersätter den svenska Personuppgiftslagen.

Läs hela vår integritetspolicy här

Om våra webbplatser och appar

Om våra webbplatser
På vår webbplatser finns information om oss, vår verksamhet, våra produkter och tjänster samt Mina Sidor med information om din användning av våra produkter och tjänster, samt avtal.

 

Följande webbplatser tillhör Trollhättan Energi:

  • trollhattanenergi.se
  • minasidor.trollhattanenergi.se
  • aretsomgatt.trollhattanenergi.se
  • blienvardagshjälte.se

Har du frågor om vår webbplats teknik och funktioner eller tips och synpunkter?
Vi tar gärna emot dessa via e-post till ansvarig kundservice@trollhattanenergi.se skriv "webbplats" i ämnesraden.

 

Kakor - cookies
Vår webbplats använder cookies. Enligt Lagen om elektronisk kommunikation (2003:389, from 2003-07-25) ska alla som besöker en webbplats med cookies få information om det. En cookie är en liten textfil som webbplatsen du besöker sparar på din dator. Cookies används på många webbplatser för att ge besökare tillgång till olika funktioner. Informationen i cookien är möjlig att använda för att följa en användares surfande. Du kan undvika cookies genom en ändring i säkerhetsinställningarna i din webbläsare.

 

 

Statistik och analysverktyg
Besök på våra webbsidor mäts, analyseras och/eller passerar ett antal tredjepartstjänster, som kan generera cookies och/eller statistik om besök. Ingen information om IP-nummer eller annat som kan identifiera någon enskild person sparas.

 

Google Analytics
Vi använder Google Analytics, en webbanalystjänst som tillhandahålls av Google. Google Analytics använder cookies och information som genereras av dessa genom din användning av webbplatsen (inklusive din IP-adress) vidarebefordras till och lagras av Google på servrar i USA. Denna information används i syfte att utvärdera besöksstatistik för att förbättra innehåll, navigation och struktur. Google kan överföra denna information till tredje part om det krävs enligt lag eller i de fall en tredje part behandlar informationen för Googles räkning. Google kopplar inte samman IP-adresser med andra data som Google innehar. Genom att besöka våra webbplatser samtycker du till att Google behandlar personuppgifterna på det sätt och för de syften som beskrivs ovan.

 

Hotjar
I syfte att få en bättre förståelse för hur besökare använder vår webbplats så använder vi tjänsten Hotjar. Hotjar sparar information om besökarbeteenden så som musklick, musrörelser och längd på sidan en besökare har scrollat. Hotjar sparar aldrig besökarens personuppgifter dvs information som går att härleda till en specifik person. Den informationen Hotjar sparar lagras på servrar på Irland, Amazon Web Services infrastructure (eu-west-1 datacenter). Vi använder det underlaget som samlas in via Hotjar för att kunna höja användarupplevelsen och skapa en bättre tjänst för besökaren. Hotjar spelar endast in besökarens beteende på denna webbplats.

 

Om du inte vill spelas in av Hotjar

Du som besökare kan välja att inte spelas in av Hotjar genom att spärra cookies i din webbläsare.

 

Imbox - en chattjänst

Vi använder oss av Imbox som är en tredjepartsleverantör av vår chattjänst på www.trollhattanenergi.se, som kan generera cookies och/eller statistik om besök. Ingen information om IP-nummer eller annat som kan identifiera någon enskild person sparas.

Om våra appar

 Våra användarvillkor, se pdf nedan, gäller för följande appar:

  • Trollhättan Energi
  • Sopspelet
  • Milo och miljön

Användarvillkor och sekretess - Trollhättan Energis appar 

Change language

Vi använder oss av Google Translate