Teckna elavtal här

Teckna elavtal med oss genom att fylla i formuläret.

Tecknar du elavtal och blir ny elhandelskund hos oss ser du till att energin stannar i Trollhättan. Vi återinvesterar nämligen en del vinsten från vår verksamhet nära dig. Det är en av anledningarna till att vi ligger topp tre när det kommer till kundnöjdhet bland Sveriges elhandelsföretag.

 

Har du frågor eller vill du prata med Kundservice? Maila oss på kundservice@trollhattanenergi.se eller ring: 020-89 90 00. Ha gärna din senaste elfaktura nära till hands så kan vi hjälpa dig snabbt.

 

Välkommen att bli elhandelskund hos oss!

 

Glöm inte att kontrollera eventuell uppsägningstid om du har ett avtal med ett annat elhandelsbolag i nuläget. Vi reserverar oss för eventuella felaktigheter i våra priser.

* Obligatorisk uppgift

Kunduppgifter

Privatkund
Företagskund

Anläggningsuppgifter (finns på fakturan från ditt elnätsbolag)

Avtalslängd och priser

Jag vill starta avtal snarast möjligt
Jag vill starta avtalet från ett önskat datum
AvtalstypPris exkl. moms (öre/kWh)Pris inkl. moms (öre/kWh)
Rörligt pris *71,2989,11
Fastpris 1 år59,8074,75
Fastpris 2 år57,0071,25
Fastpris 3 år54,8068,50

En fast månadsavgift på 29 kr inkl. moms tillkommer för samtliga avtalsformer ovan.

Elcertifikatsavgiften är inräknad i samtliga priser i ovan tabell. Momsen motsvarar 25 %. Rörligt pris är föregående månads pris inkl. vårt påslag om 2,0 öre/kWh. Fastpriser är giltiga om leverans start sker inom 3 månader och bekräftelse skickas till kundadress med 14 dagars ångerrätt.

Autogiro

Sänd mig en blankett för autogiro

Fullmakt och avtalsvillkor

Härmed lämnar jag fullmakt till Trollhättan Energi AB att i mitt ställe inhämta uppgifter från mitt nuvarande elnätsföretag, om min elanläggning och uppgifter om registrerat elhandelsföretag. Samt uppsägningstid och bindningstid avseende nuvarande elhandelsavtal, även rätten att säga upp detta elhandelsavtal
Jag har läst avtalsvillkoren och godkänner dessa *

Change language

Vi använder oss av Google Translate