Om oss

Lär dig sopsortera på ett lekfullt sätt

Vi har tagit fram några appar för att göra livet lite enklare, roligare, mer hållbart och i syfte att utbilda små och stora Trollhättebor. Över tiotusentals personer har laddat ner våra appar och vi fortsätter utveckla dem och med allra största sannolikhet också utveckla nya appar. Här kan du läsa om vilka appar vi har.

Trollhättan Energis app

Få notis vid sophämtning. Gör vardagslivet enklare och sophämtningen smidigare. Ladda ner Trollhättan Energis app. Förutom att du får påminnelser när det är dags för sophämtning kan du chatta med kundservice, få information om driftstörningar och teckna elavtal. Appen är gratis och laddas ner från App Store eller Google Play.

Här kan du ladda ner Trollhättan Energis app för Apple (iPhone, iPad och iPod Touch)
Här kan du ladda ner Trollhättan Energis app för Android

Sopspelet

I Sverige slänger varje person nästan 500 kilo sopor varje år. Därför är det viktigt att allt hamnar där det hör hemma. Du får hjälpa den tappra masken att ta vara på sopor som slängs runt om i staden Trollhättan, men se till att välja rätt. Sopspelet är framtaget i syfte att öka medvetenheten kring sopsortering i Trollhättan och hur man bäst sorterar det man slänger.

Här kan du ladda ner Sopspelet för Apple (iPhone, iPad och iPod Touch)
Här kan du ladda ner Sopspelet för Android

Boken: Milo och Miljön

Milo och miljön är en sagobok med dramatiserad uppläsning och interaktiva inslag där ditt barn får träffa trollet Milo. Du väljer själv om du vill lyssna på berättelsen med berättarröst och karaktärsröster, eller läsa i egen takt som en vanlig bok.

Här kan du ladda ner Milo och miljön för Apple (iPhone, iPad och iPod Touch)
Här kan du ladda ner Milo och miljön för Android

 
Trollhättan Energi