Om oss

Lär dig sopsortera på ett lekfullt sätt

Vi har tagit fram flera smarta appar för stora och små Trollhättebor för att göra livet lite enklare, roligare och mer hållbart. Över 10 000 personer har hittills laddat ner dem och vi fortsätter att göra dem ännu bättre oh samtidigt utveckla fler. Hör gärna av dig om du har något tips!

Trollhättan Energis app

Få notis vid sophämtning. Gör vardagslivet enklare och sophämtningen smidigare. Ladda ner Trollhättan Energis app. Förutom att du får påminnelser när det är dags för sophämtning kan du chatta med kundservice, få information om driftstörningar och teckna elavtal. Appen är gratis och laddas ner från App Store eller Google Play.

Trollhättan Energis app för Apple (iPhone, iPad och iPod Touch)
Ladda ner

Trollhättan Energis app för Android
Ladda ner

Sopspelet

I Sverige slänger varje person nästan 500 kilo sopor varje år. Därför är det viktigt att allt hamnar där det hör hemma. Du får hjälpa den tappra masken att ta vara på sopor som slängs runt om i staden Trollhättan, men se till att välja rätt. Sopspelet är framtaget i syfte att öka medvetenheten kring sopsortering i Trollhättan och hur man bäst sorterar det man slänger.

Sopspelet för Apple (iPhone, iPad och iPod Touch)
Ladda ner

Sopspelet för Android
Ladda ner

Boken: Milo och Miljön

Milo och miljön är en sagobok med dramatiserad uppläsning och interaktiva inslag där ditt barn får träffa trollet Milo. Du väljer själv om du vill lyssna på berättelsen med berättarröst och karaktärsröster, eller läsa i egen takt som en vanlig bok.

Milo och miljön för Apple (iPhone, iPad och iPod Touch)
Ladda ner

Milo och miljön för Android
Ladda ner

 
Trollhättan Energi