Fryser du? Vi brinner för dig och din värme.

2018-02-28

 

I dagarna skickar vi ut ett brev till alla våra fjärrvärmekunder som bor i villa. I det brevet hittar du information om hur vi kan hjälpa dig med service på din fjärrvärmeanläggning, en checklista och skötselråd. Här hittar du mer information. Undrar du över hur din fjärrvärme funkar och vill få lite goda tips och råd i övrigt, gå in här.

 

Det är bra att se över din anläggning någon gång per år, då kan eventuella fel åtgärdas i tid och du slipper  onödiga kostnader för skador och ökad energianvändning.

 

Vi hjälper dig att serva din anläggning en gång per år

Vill du vara riktigt säker på att din anläggning alltid fungerar som den ska, teckna ett serviceavtal med oss.
- I serviceavtalet ingår ett personligt besök där vi grundligt ser över och servar din anläggning en gång/år.
- Om något går fel kan du ringa vår jour, dygnet runt, året om.
- Ett serviceavtal kostar bara 550 kr/år – fyll i detta dokument  och skicka till oss på: kundservice@trollhattanenergi.se eller till:

Trollhättan Energi

att: Serviceavtal fjärrvärme

Box 933

461 29 Trollhättan

 

Fryst fjärrvärmepris för 4:e året i rad

Du som är kund hos oss har alltid tillgång till statistik över din anläggning via Mina Sidor. Och - du vet väl om att för fjärde året i rad har vi fryst ditt fjärrvärmepris för hela 2018. Ingen höjning, alltså.

 

Vi vill givetvis att du ringer oss om du har frågor eller funderingar. Tack till dig som är fjärrvärmekund för att du hjälper oss göra Trollhättan till en klimatsmartare och hälsosammare stad.

 

Om Trollhättans fjärrvärme

I över 50 år har vi brunnit för Trollhättan. Varmt vatten värmer ditt hus och ger dig varmt vatten i kranen. Fjärrvärme. Eftersom vi eldar spillmaterial från hållbara, lokala skogsbruk har fjärrvärmen belönats med miljömärkningen Bra Miljöval. Den har även hjälpt oss minska utsläppen av koldioxid med lika mycket som utsläppen från alla bilar i Trollhättan under ett år, och förbättrat stadens luftkvalitet. Fjärrvärme är ett driftsäkert, prisvärt och miljövänligt sätt att värma upp hus på.

 

Change language

Vi använder oss av Google Translate