Välkommen till öppet hus om solceller den 8 mars

2018-02-12


 

Nu säljer vi solceller! Äntligen kan vi erbjuda dig som vill tillverka din egen närproducerade el, solcellspaket. Forskning har visat att solenergi passar perfekt även i ett land som Sverige. Trots våra långa vintrar.

 

Vi tror att solceller är både en smart investering för dig som har ett solcellsvänligt tak. Investering i solceller betalar sig enligt våra beräkningar på ungefär 15 år – och samtidigt håller de betydligt längre; 40 – 60 år. Solceller är idag dessutom snyggt designade och en klimatsmart prydnad för ditt tak. Vi vänder oss till dig som har villa, företag eller fastighet med tak lämpade för solceller - eller bara är nyfiken på hur det funkar.

 

Välkommen på öppet hus om solceller den 8 mars

 

Plats: 

Folkets Hus, lokal Hebeteatern, Kungsgatan 25 i Trollhättan
Program:
17.30-18.00
Vi bjuder på fika samt utställning av samarbetspartner utanför lokalen

 

18:00
Välkomna
Pia Brühl Hjort, vd Trollhättan Energi
Svante Axelsson, regeringens samordnare för fossilfritt Sverige
Johan Lindahl, talesperson Svensk Solenergi
Kraftpojkarna, solcellsgrossist
Jonas Bergqvist och Anders Martinsson, Trollhättan Energi
Frågestund, alla talare


20.15
Avslutning

 

Anmälan:
Anmäl dig senast tisdag den 6 mars på http://www.fhkanmalan.se/teab/  och ange eventuell matallergi. Om du inte kan anmäla dig på länken ovan kan du maila till kundservice@trollhattanenergi.se eller ringa kundservice på 020-899 000 så anmäler vi dig. Antalet platser är begränsat, så först till kvarn gäller. Skulle det ha bli fullt när du ska anmäla dig, så gör gärna ett nytt försök några dagar senare, vi kan ha fått in avanmälningar. Glöm inte att avanmäla dig om du får förhinder.  Det gör du till boka@konferera.se

 

Välkommen!

Change language

Vi använder oss av Google Translate