Här gräver vi under 2018

2018-01-26

Vi gräver och säkrar Trollhättan för framtiden. Under 2018 har vi många projekt igång, stan växer så det knakar och vi behöver anpassa våra rörnät, elledningar och våra tjänster till fler människor. Här och i kartan nedan hittar du mer information kring de pågående arbeten och projekt som vi på Trollhättan Energi driver eller är delaktiga i. Det kommer fortsätta vara lite bökigt och stökigt, men vi gör allt för att underlätta för er under tiden projekten pågå. Det är full fart i Trollhättan, häng med på resan!

Via kartan nedan framgår ungefärlig sträckning för projekten samt under vilken period de beräknas pågå. Klicka på linjerna för att få mer information om  projekten. Observera att kartan uppdateras löpande och att linjedragningen inte är exakt.

Gå till kartan på Google Maps (öppnas i nytt fönster).

Change language

Vi använder oss av Google Translate