"Inte en enda påse har gått sönder"

2017-06-16

Nu har startskottet för sortering av matavfall i papperspåse gått. Inte bara för alla hushåll i Trollhättan utan också för restauranger, storkök, skolor med flera. Bishops Arms är en av de restauranger som började sortera sitt matavfall redan i höstas. Farhågan att påsen skulle läcka och gå sönder visade sig vara onödig.

— Än så länge har det fungerat helt problemfritt. Inte en enda påse har gått sönder, säger Jürgen Engelbrecht, barchef på Bishops. Vi slänger mat, dressingar och olika röror i påsen och det fungerar utmärkt. I början hade vi ett för stort kärl till påsen så mycket mat hamnade vid sidan av men det har vi löst nu. Nu ser vi fram emot en härlig sommar med massor av god mat.

Change language

Vi använder oss av Google Translate