Välkommen till årets varmaste kalas!

2017-11-08

Nästa vecka firar vi vår fjärrvärme som fyller 50 år med ett riktigt varmt kalas - på onsdag den 15 november kl 18. Vi har några platser kvar. Vill du komma? Anmäl dig till kundservice@trollhattanenergi.se senast på måndag den 13 november. Kalaset bjuder vi på!

 

Under kvällens firande kommer vi bland annat dela ut stipendiet Hela stans miljöhjälte för första gången. Du kommer även ha möjlighet att gå en rundvandring på Lextorp och träffa klon. Vi kommer givetvis blicka både bakåt och framåt i tiden.

 

När: 15/11 kl. 18:00 till ca 20.30.
Var: Ett uppvärmt tält på Lextorp kraftvärmeverk, Getingevägen 5.
Kläder: Efter väder.
Mat: Vi bjuder på en riktig het barbecue
Parkering: Samåk gärna med varandra. Parkering kommer att finnas längs med gator/infart till Lextorps kraftvärmeverk. För anvisningar på plats.

 

Våra fjärrvärmekunder har fått inbjudan per post, och nu finns det möjlighet för fler att vara med och fira.. Anmäl dig senast den 13 november på kundservice@trollhattanenergi.se. eller ring vår kundservice på 020-89 90 00. Ange "Årets varmaste kundträff" i ämnesraden. I mejlet anger du namn, telefonnummer, mejladress, hur många ni kommer och eventuell matallergi. Antalet platser är begränsade, så det är först till kvarn.

 

Välkommen!

Varma hälsningar,

Trollhättan Energi

 

Psst. Lennie, Martin, Linda, Claes och David tillsammans med ytterligare ett gäng kolleger hos oss jobbar varje dag med att leverera värme till Trollhätteborna. Nu, när vi fyller 50 är vi extra stolta över hur mycket nytta fjärrvärmen gör för stan. Om det du läsa mer om här.

Change language

Vi använder oss av Google Translate