Brinner du för att sälja ljus i mörkret? Då har vi ett jobb för dig.

2018-01-29

Varje dag gör vi Trollhättebornas vardag enkel, allt som oftast utan att man tänker på det. Några av våra produkter går att köpa av oss; bland annat vår förnybara, närproducerade el. Det är ett val som ger gott samvete när du tänder en extra lampa för att få en ljusare tillvaro. Nu söker vi efter en säljare/kundservicemedarbetare som gillar kan-el-bullar och har hjärtat på rätta stället. Du är en riktig vinnarskalle, brinner för att möta nya kunder och din positiva energi smittar av sig genom telefonen som är ditt viktigaste verktyg.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter är att sälja el till Trollhätteborna och ge förstklassig service till nya och befintliga kunder via telefon, ett personligt möte eller via några av våra andra kanaler som Facebook och e-post. Att du kan skriva och vet när du ska använda dig av rätt emoji ser vi som en självklarhet. 😜

Tjänsten omfattar 100%. Du blir anställd av bemanningsföretaget Premier och inhyrd av oss under inledningsvis ett år med stor chans till förlängning.

Vi erbjuder bland annat

 • Ett jobb där du påverkar Trollhättebornas vardag – varje dag. Tillsammans med oss bidrar du till att utveckla Trollhättan (med omnejd) till en bättre plats och till morgondagens hållbara och klimatsmarta samhälle.
 • Ett härligt gäng – Du blir en del av kundservice bestående av 9 medarbetare. Kundservice är en del av verksamhetsområde Marknad bestående av omkring 20 anställda som även omfattar Försäljning, Elhandel och Kommunikation.
 • En arbetsplats och ett företag som är mycket omtyckt av både medarbetare och kunder där likabehandling är en självklarhet. Det syns inte minst i våra regelbundna kund- och medarbetarundersökningar.
 • Ett medelstort företag som växer så det knakar, men där spannet mellan beslut och handling är kort.
 • Möjlighet till flexibel arbetstid när arbetet tillåter.

Personliga egenskaper

 • Du är drivande, målinriktad och prestigelös.
 • En säljare ut i fingerspetsarna. Att ge upp är inget alternativ för dig.
 • Du arbetar strukturerat, gillar kundkontakt och är serviceinriktad.
 • Du har god social kompetens och en riktig relationsbyggare.
 • Du är kommunikativ och gillar att uttrycka dig både i tal och i skrift.
 • Du kan arbeta självständigt, tar ansvar och är självgående.
 • Att du har ett stort intresse för miljöfrågor, klimat, samhällsbyggnad och hållbar utveckling tar vi för givet.

Det här ska du kunna och ha tidigare erfarenhet av:

 • Goda IT-kunskaper (Office).
 • Du ska behärska svenska och engelska väl i både tal och skrift.

Meriterande

 • Erfarenhet av privat försäljning, elhandel och kundservicearbete.
 • Övriga språk

Så här kan du få jobbet

I den här rekryteringen samarbetar vi med bemanningsföretaget Premier. När du söker tjänsten använder du ett elektroniskt ansökningsformulär. För att komma direkt till ansökningsformuläret klicka på Sök jobbet här.

Har du frågor angående ansökningsprocessen kontakta Premier: Marianne Johansson, Konsultchef, 0707-85 84 12. Önskar du ytterligare information om tjänsten kontakta gärna: Lotta Flodman, Elhandelsansvarig, telefon: 0520-49 75 05 eller Henrik Larsson, Kundservicechef, telefon: 0520-49 75 25.

Din ansökan vill vi ha senast den 2018-02-19. Tillträde sker enligt överenskommelse.

Välkommen med din ansökan!

Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning: Heltid
Tillträde: Enligt överenskommelse
Löneform: Månadslön
Antal lediga befattningar: 1
Sysselsättningsgrad: 100%
Ort: Trollhättan
Län: Västra Götalands län, Sverige
Kontakt: Lotta Flodman, Elhandelsansvarig, telefon: 0520-49 75 05 och Henrik Larsson, Kundservicechef, telefon: 0520-49 75 25
Publicerat: 2018-01-29
Sista ansökningsdag: 2018-02-19

Sök jobbet här

Sista ansökningsdag: 19 februari 2018

Change language

Vi använder oss av Google Translate