Har du ett brinnande intresse för flis?

2017-07-31

Om jobbet

Nej det är inte en ekonom vi söker denna gång. Nu är vi på jakt efter dig, en projektledare med mycket värme och energi, som vill vara med och utveckla och driva våra fjärrvärme-projekt. Vi är stolta över att Trollhättan Energis fjärrvärme får bära en av världens tuffaste miljömärkningar, Bra Miljöval. Hos oss eldar vi med flis, rester från skogen som inte kan användas på annat sätt. Vi har nu många nya projekt på gång. Ledningsnät, värmeväxlare och värmepannor ska förnyas. Du kanske har andra heta tips på vad som behöver göras?

Du är ingenjör, i början av din karriär och vill vara med att utveckla rollen utifrån verksamhetens framtida behov. Ditt uppdrag blir att leda, planera och driva diverse mindre utvecklingsprojekt inom affärsområdet, så som exempelvis process-IT, förnyelse av ledningsnät, värmeväxlare och värmepannor. I rollen ligger också att ta fram statistik och att genomföra diverse uppredningar. Tjänsten innebär dagtidsarbete.

Vi är idag 30 anställda på affärsområde Energi, som omfattar produktion och distribution av värme samt inköp och distribution av biogas. Vi erbjuder dig ett stimulerande jobb, att växa i, och i ett företag med korta beslutsvägar.

Kvalifikationer

  • Du ska ha högskoleutbildning inom teknik eller miljö.
  • Vi ser gärna att du är kvinna då arbetsgruppen består av män.
  • Du ska ha ett genuint teknik- och miljöintresse.
  • Du behärskar svenska och engelska väl i både tal och skrift.
  • Goda IT-kunskaper (Office). Körkort är nödvändigt.

Personliga egenskaper

För att bli framgångsrik i denna roll krävs att du är vetgirig, kommunikativ och
affärsmässig. I arbetet har du kontakter med såväl kunder, entreprenörer, myndigheter och medarbetare vilket kräver god social kompetens och samarbetsförmåga. Du behöver ha en god planeringsförmåga, vara initiativtagande, analytisk och noggrann. Du ska klara av att självständigt leda, planera och driva mindre projekt och inte tveka inför praktisk handräckning när det behövs.

Du måste också tycka det är roligt och viktigt att jobba med hållbar utveckling; att bära och leva Trollhättan Energis kultur och värderingar.

Vi eftersträvar en mångkulturell arbetsplats då vi ser det som en möjlighet för verksamheten att utvecklas och bli ännu bättre, inte minst ur ett kundperspektiv. Våra kunder kommer från och lever i olika etniska tillhörigheter, därför vill vi spegla denna mångfald även på Trollhättan Energi.

Ansökningsförfarande

I den här rekryteringen samarbetar Trollhättan Energi med rekryteringsföretaget ProTalent AB. När du söker tjänsten använder du ett elektroniskt ansökningsformulär. För att komma direkt till ansökningsformuläret klicka på länken nedan.

Har du frågor angående ansökningsförfarandet kontakta ProTalent: Michaela Digneus, 073-535 95 91. Önskar du ytterligare information om tjänsten ring gärna: Anders Ericsson, Affärsområdeschef Energi, 0520-49 73 05.
Din ansökan vill vi ha senast den 2017-08-21. Tillträde sker enligt överenskommelse.

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Anställningens: omfattning Heltid
Tillträde: Enligt överenskommelse
Löneform: Månadslön
Antal lediga befattningar: 1
Sysselsättningsgrad: 100%
Ort: Trollhättan
Län: Västra Götalands län
Land: Sverige
Referensnummer: 2017/39
Kontakt: Anders Ericsson, Affärsområdeschef Energi, 0520-49 73 05

Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.

Om Trollhättan Energi

Ett hållbart och enkelt vardagsliv är Trollhättan Energis vision och ledstjärna. Trollhättans ambition är att växa och bli 70 000 Trollhättebor år 2030 vilket omfattar oss i allra högsta grad. En viktig del av visionen är att alla våra tjänster och produkter, liksom produktion och transporter, blir långsiktigt hållbara och anpassade till en växande stad.

Idag är vi omkring 170 anställda och har en omsättning på omkring 550 miljoner kronor. Vi ansvarar för elnät, fjärrvärmenät, renhållning, vatten- och avloppsnät samt stadsnät. Dessutom producerar och säljer vi förnybar el, biogas samt fjärrvärme; producerar dricksvatten och renar avloppsvatten.

Vi vill att vårt arbete gör skillnad för Trollhätteborna och världen runt omkring oss. För att nå bästa resultat samarbetar vi gärna med andra. Omtanken om kunderna och varandra är genuin. Vi känner ansvar för att göra vardagslivet enklare och roligare - och skapa nya möjligheter för människor och företag i Trollhättan.

Välkommen med din ansökan!

Sök jobbet här

Sista ansökningsdag: 28 augusti 2017

Change language

Vi använder oss av Google Translate