Låt energin stanna i Trollhättan.

Trollhättan Energi är hela stans miljöbolag. Vi ägs av Trollhättans Stad, vilket innebär att vi i praktiken ägs av kommunens invånare. Allt vi gör finansieras via balanserade taxor och avgifter och allt överskott återinvesterar vi i vår infrastruktur för att bidra till att energin stannar i Trollhättan. Vi gillar helt enkelt att tänka hållbart och vara lokala.

Teckna elavtal

För lägenheten

För dig som bor i lägenhet i Trollhättan

Trollhättan Energi vill att du som bor i Trollhättan ska ha en hållbar och enkel vardag. Vi ansvarar för sophämtning, elnät, fjärrvärmenät, vatten- och avloppsnät samt fiber hem till dig. Dessutom producerar och säljer vi lokalproducerad grön el så att du kan duscha, rosta bröd och diska med vetskapen om att du också gör gott för miljön. När allt funkar märker du knappt att vi finns. Precis så vill vi att det ska vara. Vi tror på framtidens hållbara energilösningar i form av exempelvis solenergi, biogas- och elbilar.

Papperspåse med matavfall

Så får du nya papperspåsar

Du som bor i lägenhet ska kontakta din hyresvärd, bovärd, bostadsrättförening eller vaktmästare. Matavfallspåsar finns även att hämta på återvinningscentral Håjum och hos oss på Förrådsgatan 2 i Trollhättan.

Tecknad bajsbakelse

Hylla din toalett!

Grundregeln är enkel – bara kiss, bajs och toapapper i toaletten. Läs mer om hur du kan hylla din toalett varje dag här.

 
Trollhättan Energi