Glid runt på grannens bananskal.

Biogasen från Trollhättan Energi tillverkas bland annat av sopor, avloppsslam, rester från livsmedelsindustrin och gödsel från Biogas Brålanda. Vår biogassatsning fortsätter med exempelvis en ny tankstation för tunga fordon och ökad produktion i befintliga anläggningar. Samtidigt undersöks möjligheterna att anlägga en ny rötningsanläggning för matavfall.

Så funkar biogas

Vi laddar Trollhättan.

Framtiden är här. Nu har vi byggt cirka 100 laddplatser i Trollhättan som är öppna för alla och ingår i en gemensam satsning tillsammans med bland annat Trollhättans stad och fastighetsbolaget Kraftstaden.

Hitta en laddplats nära dig

För bilen

Med hållbarhet i tanken

I Trollhättan kan du fylla tanken med biogas och ladda elbilen med ström. Det är smarta sätt att köra bil och bidra till minskade utsläpp. Både biogasen och elen är grön och förnybar och produceras här i Trollhättan. På miljofordon.se hittar du alla nytillverkade lätta miljöfordon med återförsäljare i Sverige. Här kan du jämföra fordonsfakta, se kommande modeller och hitta begagnade fordon. Mer information om biogas och fordon finns också på fordonsgas.se

Laddstolpe vid buske

Vill du ha en egen laddplats?

Som privatperson kan du vända dig till din fastighetsägare. Företag, fastighetsägare, samfälligheter, bostadsrättsföreningar – här hittar du mer information.

 
Trollhättan Energi