Laddstationen Överby

Åtgärdat

Uppdaterad: 2016-12-20 13:22

2017-06-30 Äntligen har vi uppdaterat vår snabbladdare (den till höger) på Överby Köpcentrum med en ny laddare av märket ABB. Den levererar 50 kW och har laddtyperna CCS och Chademo. Detta betyder att vi har 3 stycken fungerande laddstationer. Vår tidigare laddare av märket DBT som vi tyvärr haft stora problem med är borttagen och därmed kan man inte ladda med typ 2 (den som varit trasig under lång tid). Vi har dock planer på att bygga normalladdare för typ 2 i anslutning till snabbladdaren under hösten/vintern.

2016-12-20 Den vänstra laddaren (CCS och CHADEMO) fungerar igen. Den högra laddaren har vi tyvärr stora problem med. Den kommer antingen tas bort helt eller ersättas med en ny.

2016-12-16 Vi har just nu en driftstörning på två av våra laddstationer på Överby. Laddstationen i mitten är i funktion och vi arbetar för att åtgärda de andra.

2016-12-15 Vi har just nu en driftstörning på samtliga laddstationerna på Överby. Vi arbetar för att åtgärda detta.

2016-12-13 För tillfället har vi problem med ett par av våra laddare för elbilar på snabbladdstationen vid Överby. Vi kan idag inte erbjuda snabbladdning av Typ-2 (växelström). Felet är anmält till leverantören. Tyvärr är felet med Typ-2-laddaren omfattande och många laddare av samma modell i Sverige fungerar inte. Vi jobbar givetvis på en lösning, men kan inte ge en prognos på när laddaren kommer att vara i drift igen eller eventuellt en ny finns på plats. Så snart vi vet mer informerar vi här och på vår Facebook-sida.

2016-11-11 Den högra laddstationen på Överby kommer tillsvidare vara tagen ur drift.

2016-10-20 kl. 09:39 Vi har just nu en driftstörning på den högra laddstationen på Överby. Vi arbetar för att åtgärda detta.

Change language

Vi använder oss av Google Translate