Vi gräver fiber för landsbygden

Upphärad, Åsaka/Björke, Sjuntorp, Båberg/Öresjö, Sjölanda

Vi gräver ner fiber under perioden mars 2016 - sommaren 2019

Uppdatering 20180409. För kunder i Flundre fiberförening, väster och norr om Upphärad, samt öster om Sjuntorp. Äntligen plusgrader! Efter en tuff månad med tjäle är vi nu igång med fiberinstallationer igen. Fiberblåsning och skarvning av skåp pågår och vi håller även på med kundinstallationer. Enligt vår ursprungliga plan skulle vi vara färdiga med alla installationer i sommar men på grund av den kalla vintern kommer vi alltså troligtvis bli något försenade. Vi kommer veta mer om detta inom ett par veckor och återkommer då om en uppdaterad prognos. När din fiber är installerad och klar fakturerar vi områdesvis vartefter de är klara, så ingen faktura förrän du har fiber.

Uppdatering 20180130. Två nya projekt startas upp under 2018: Båberg/Öresjö (BÖFF) och ska enligt plan  vara klart till årsskiftet 2018/2019. Det andra är Väster om Sjuntorp Fiberförening som startar våren/sommaren 2018 och ska var klart under 2019. Ytterligare info hittas även längst ner här.

För mer info om projekten gå in på kartan nedan. Zooma ut för att se landsbygdsprojekten och klicka på ikonerna för mer info.

Gå till kartan på Google Maps (öppnas i nytt fönster).

 

Change language

Vi använder oss av Google Translate