Vägra vänta!

Smartphone, smart-TV, läsplatta, laptop, stationär dator... Våra sätt att surfa blir bara fler och innehållet allt tyngre. Även om du kan surfa snabbt idag, är det inte säkert att det går lika snabbt imorgon. Om du inte ansluter dig till vårt stadsnät förstås. Då kan du surfa i upp till 1000 Mbit/sek, både nu och i framtiden. Just nu gräver vi ner fiber i Strömslund och erbjuder ett riktigt bra kampanjpris till villor i första etappen. Vägra vänta! Läs mer och gör en beställning eller intresseanmälan här.

Kontakta Kundservice

Vår Kundservice hjälper dig med frågor som rör, el, elnät, vatten & avlopp, stadsnät, fjärrvärme, biogas och sophämtning. Du når oss dygnet runt, året om. Besök oss på Förrådsgatan 2. Ring på 020-89 90 00. Maila kundservice@trollhattanenergi.se eller fråga på facebook.com/trollhattanenergi

På kvällar och helger, ring vårt akutnummer 0520-49 74 00.

Flyttanmälan gör du här. Du vet väl om att du på ett enkelt sätt kan följa din förbrukning av el, värme och vatten på Mina Sidor?

Läs mer om Kundservice

Sidan laddas...

Säg nej till buffring, sidor som laddar och lång väntan vid nedladdning av filer – skaffa fiber till din villa och få supersnabb surf via en tjänsteleverantör du själv väljer. Läs mer om hur vi kan hjälpa dig att surfa i hastigheter upp till 1000 Mbit/s.

Jag vägrar vänta! Ta mig till Trollhättan Energis hemsida nu.

Change language

Vi använder oss av Google Translate